Bladerdeeghapje met peertjes en camembert



Feb 10, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!

Voorgerecht uit de Andere keuken, Ingrediënten: 2 plakjes bladerdeeg (evt in ovenschaaltje) 1 peer (Doyenne du comice) niet te rijp camembert (pp 2 plakjes) prosciutto Voor de dressing: 1 el port 1 el olijfolie 1 el … Lees verder »


Walnootmoppen

Tussendoortje uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 250 gr boter 150 gr poedersuiker of basterdsuiker 300 gr bloem 100 gr fijngebroken walnoten 1 eierdooier zout vanille geraspte citroenschil Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Romige zalmsnippersRomige zalmsnippersBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 200 gr. gerookte zalm philadelphia met bieslook (of evt. vergelijkbaar product) crème fraîche peper en evt. zout Lees verder » […]
  • Gebakken camembert met pruimedantenGebakken camembert met pruimedantenNagerecht, Ingrediënten: 1 camembert in een doosje 4 à 6 (biologische) pruimedanten 3 takjes tijm flinke scheut port Lees verder » Mosselen in ansjovissaus.Borrelhapjes uit de Spaanse […]
  • currybitterballetjescurrybitterballetjesTussendoortje uit de Andere keuken, Ingrediënten: 1 prei 100gr wortel 5 gedroogde abrikozen 3 eetl olijfolie 1 1/2 eetl indiase currypasta 50gr bloem 2 eieren 75 gr paneermeel olie of […]
  • Gemarineerde AnsjovisfiletsGemarineerde AnsjovisfiletsBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 300 gr verse ansjovisjes zout 4 eetl olijfolie 2 teentjes knoflook 1 glas witte wijn scheutjes citroensap bosje peterselie Lees verder » […]
  • Kiwi-patehapjeKiwi-patehapjeBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 4 of 5 kiwi′s 100 gr. roompate 1 eetlepel port Voor de garnering lente-uitjes tomaat Lees verder » Zalmrolletjes met […]
  • Grieks Kaaspasteitje (Tyropita)Grieks Kaaspasteitje (Tyropita)Voorgerecht uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 1 pakje bladerdeeg Boter of olie (voor de bakplaat) 400 gr Feta of Deense witte kaas 2 á 3 zongedroogde tomaatjes in olijfolie (uit laten […]
  • Whisky-BroodpuddingWhisky-BroodpuddingBuffet uit de Engelse keuken, Ingrediënten: 500 gr oudbakken witbrood, ontkorst 8 dl melk 4 eieren 250 gr basterdsuiker 100 gr boter, gesmolten 1,5 eetl whisky 1 theel vanille-essence 120 […]
  • Tiropitakia (Griekse fillodeeghapjes met feta)Tiropitakia (Griekse fillodeeghapjes met feta)Borrelhapjes uit de Griekse keuken, Ingrediënten: Voor 15 stuks: 5 vellen fillodeeg (diepvries, o.a. bij Dirk vd Broek), ontdooid 150 gram feta, verkruimeld 1 el olijfolie 1 ei, losgeklopt […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.