Borrelhapjes



Jan 31, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!

Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: Toast,meloen,filet ,enz. Lees verder »


Haring met zure room en dille

Anders uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: * 1 eetl. fijngehakte dille * 4 eetl. zure room * 3 haringen * roggebrood Lees verder »

Lekkere Recepten

  • KrabhapjeKrabhapjeVoorgerecht uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 7.5 dl krabvlees, * scheutje Pili-Pili-Saus, * 5 dl. ananas stukken, * 4 takjes verse … Lees verder » haring met zure room en […]
  • KomkommerhapjeKomkommerhapjeBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 1 komkommer 150 gr. verse kaas 3 eetlepels creme fraiche 2 eetlepels fijngehakte dille Lees verder » paling met […]
  • Kruidendip.Kruidendip.Sauzen/dressings uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 4eetlepels kwark-zout-witte peper-uienpoeder-4eetlepels room-4eetlepels fijngehakte peterselie,bieslook,kervel en dille. Lees verder […]
  • 20 ideetjes voor (lepel)hapjes20 ideetjes voor (lepel)hapjesAnders Lees verder » HaringtartaartjeBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 2 hardgekookte eieren 1 1/2 haring 1 bosuitje 2 augurkjes 4 el zure room verse dille roggebrood […]
  • zomers borrelhapjezomers borrelhapjeBorrelhapjes, Ingrediënten: Zie bereiding. Lees verder » DoperwtenslaBijgerecht uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 350 gr gare doperwten 1 kleine ui 1 theel fijngehakte dille 1 theel […]
  • Mini-spiesjes met meloen en gerookte eendenfiletMini-spiesjes met meloen en gerookte eendenfiletBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 1 mooie meloen 30 fijne plakjes gerookte eendenfilet Lees verder » ZalmtartaarBorrelhapjes, Ingrediënten: Zie bij bereidingswijze Lees verder »
  • Mosselen Met SaffraansausMosselen Met SaffraansausBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 10 mosselen 1 dl witte wijn pakje saffraandraadjes 1 teentje knoflook 3 eetl room peper van de molen takje dille Lees verder » […]
  • Rookworsthapjes in bladerdeegRookworsthapjes in bladerdeegBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken Lees verder » zalmAnders uit de Multi-culturele keuken, Ingrediënten: 200 gram zalmsnippers 100 gram garnalen 1/2 bosje dille 1/2 bosje peterselie […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.