Grieks Hapje



Dec 4, 2012   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!

Borrelhapjes, Ingrediënten: 1 Stegeman Originele salami 1 stukje zachte geitenkaas Gekruide olijven (zonder pit) Verse bieslook Lees verder »


Mandjes van brood met gerookte zalm en mieriksworteldressing

Borrelhapjes, Ingrediënten: Voor 12 mandjes een half gesneden casinowit olijfolie 200 gram gerookte zalm een bakje Griekse yoghurt 2 el mayonaise extra vorgine olijfolie een scheute wittewijnazijn 1 el … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Grieks HapjeGrieks HapjeBorrelhapjes uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 1 Originele salami 1 stukje zachte geitenkaas Gekruide olijven (zonder pit) Verse … Lees verder » Wilde paddenstoelenpuree op […]
  • opgerolde broodhapjesopgerolde broodhapjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 1 in de lengte gesneden casinowit, kruidenboter of verse kaas met tuinkruiden, per snee brood 2 plakken ham, bijvoorbeeld bretonse […]
  • Zaterdagavond HapjeZaterdagavond HapjeBrood uit de Goedkope en snelle keuken, Ingrediënten: 1 blikje zalm,3 eetl.mayonaise,1theel.tomaten-ketchup,wat rode paprikapoeder,zout,peper,wittebrood of stokbrood Lees verder » Tapenade […]
  • gevulde augurken.gevulde augurken.Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 5 grote augurken, 15 gevulde olijven, ′n eetl. fijn gesneden zure paprika ( uit potje), 100 gr. in dunne reepjes gesneden salami, 1 […]
  • Hapje zalmmierikswortelHapje zalmmierikswortelBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 12 reepjes gerookte zalm 1 deciliter slagroom 1 theelepel geraspte sinaasappelschil 1-2 theelepels mierikswortel (vers of uit potje) […]
  • Ham-Domino?S 18 StuksHam-Domino?S 18 StuksBorrelhapjes, Ingrediënten: 1 pakje zachte verse roomkaas a 100 gram*1 el melk*25 sprietjes bieslook*6 plakken rechthoekige gekookte ham van 2 mm dik. Lees verder » Pittige appelchutney […]
  • Pittige pompoenhapjesPittige pompoenhapjesBorrelhapjes uit de Indiase keuken, Ingrediënten: -1 el olie -1 ui (fijn gesnipperd) -3 verse of gedroogde kerrieblaadjes -1 el bruine mosterdzaadjes -2 th lepels kerrie madraspoeder -1/2 […]
  • Amuse van carpaccio met pestoAmuse van carpaccio met pestoBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 75 gr. groene pesto - 1 el. groene olijven zonder pit - zout,peper - 20 heel dunne plakjes ossenhaas - 2 el. pijnboompitten - 40 gr. […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.