amuse a la Robert



Dec 31, 2012   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Borrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: 100 gr.goede gerookte zalm. Blini.s kleine flensjes (kan je kant en klaar kopen) Mosterdhoning-dille-saus (deze saus kan je ook klaar kopen). Krul peterselie. Lees verder »


Gefrituurde uiringen

Tussendoortje uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: – 6 uien – 1 ei – 125 gram zelfrijzend bakmeel – 1 theelepel maizena – zout – frituurolie – keukenpapier Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Garnalen met avocado van MoniqueBorrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: 1 avocado in blokjes gesneden, 150 g gekookte garnalen of rivierkreeftjes, goede olijfolie, wat gehakte basilicum, sap van 1 limoen, zwarte […]
  • Vishapjes in bladerdeegBorrelhapjes, Ingrediënten: 100 gram gekookte vis in kleine stukjes snijden 1 kruiden visstick van Versteegen 2 sjalotjes, heel fijn gesnipperd 4 el room cullinair 1 ei 2 el bieslook […]
  • Paprika in VinaigretteBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 8 kleine paprika′s (piquillo) 1 teentje knoflook 1 dl olijfolie extra vergine 1 tl fijne mosterd 1 el cabernet sauvignonazijn of andere […]
  • KrabbroodjesBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 250 gram surimisticks (diepvries), 2 lente-uitjes, 3/4 dl. mayonaise, 3/4 dl. creme fraiche, zout, versgemalen peper, 12 plakjes […]
  • Mais muffinsLunch/Brunch uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 100 gr. zelfrijzend bakmeel, 1/4 th.l. zout,70 g maismeel (polenta), 70 g. pikante kaas … Lees verder » Gevulde […]
  • rosbiefrolletjeBorrelhapjes, Ingrediënten: Plakjes rosbief broodbeleg pesto pijnboompitten rucola azijn olie Lees verder » Gefrituurde uienringen met een zoete chilisaus.Borrelhapjes uit de Franse […]
  • Gefrituurde AuberginekoekjesVoorgerecht uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 25 gram broodkrumels, 1 dl. melk, 1 kg. aubergines, 65 gram pijnboompitten, 2 uien, fijngesneden, 2 el. olijfolie, 2 el. fijngesneden […]
  • Gemarineerde AnsjovisfiletsBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 300 gr verse ansjovisjes zout 4 eetl olijfolie 2 teentjes knoflook 1 glas witte wijn scheutjes citroensap bosje peterselie Lees verder » […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.