Asperge op geroosterde baguette



Dec 15, 2012   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Brood uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 2 mooie dikke asperges 1 kleine (bruine) baguette of petit pain 2 el. balsamicoazijn 2 tl. … Lees verder »


Heerlijke gevulde dadels met geitenkaas, honing, en port

Borrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: 1 pakje gebruiksklare dadels, ze zijn overlangs ingesneden en ontpit, ? 200 gram Bettine geitenkaas met honing, verkrijgbaar bij AH, 1? glas port, 1 eetlepel maizena 1 … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Knoflooktoast met zalmmayonaiseBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: -1 parika (fijn gesneden) -1 tomaat (gepeld en ontpit en in kleine stukjes) -8 sneetjes brood zonder korst en in driehoekjes (of 1 […]
  • Zalmhapjes in gembersausBorrelhapjes, Ingrediënten: 2 tl. ketjap manis - 1 tl. balsamicoazijn - 1 tl. vloeibare honing - 1/2 tl. maizena - 3 cm. verse gemberwortel - 2 bosuitjes - 225 gr. zalmfilet - 2 el. olie - […]
  • Rarebits met paprikaBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: -2 uien (klein gehakt) -30 g boter -1 groene paprika (in blokjes van 1 cm) -2 tomaten (gepeld en ontpit en in kleine blokjes) -8 sneden […]
  • Toast met avocado en garnalenBorrelhapjes uit de Multi-culturele keuken, Ingrediënten: 12 grote gepelde garnalen, 4 sneetjes pain de campagne, 3 rijpe avocado?s, 3 eetlepels diepvries dille, 2 a 3 eetlepels […]
  • Lekkere Borrelhapjes.Borrelhapjes uit de Internationale keuken, Ingrediënten: Snackje met mozzarella. Rooster sneetjes brood goudbruin. Bestrijk ze met een doorgesneden teentje knoflook. Leg er een plakje […]
  • tomatenhapjes met gerookte zalm en zure roomBorrelhapjes uit de Andere keuken, Ingrediënten: 4 tomaten 4 plakjes zalm (gerookt) 1 ui 20 g veldsla 4 takjes dille luzernescheutjes 2 dl zure room peper zout 4 eetlepels citroensap Lees […]
  • feuilletee met reblochon en een druivencoulisTussengerecht uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 2 plakjes diepvriesbladerdeeg, 1 ei dooier, 150 g blauwe druiven ontpit, 11/2 el citroensap, 1 el maizena, 2 el pijnboompitten, 100 g […]
  • Bang Phoug Tom, Vietnamese hapjes op kroepoekBorrelhapjes uit de Indonesische keuken, Ingrediënten: 125 g kogelbiefstuk of haasbiefstuk 1 lepel vissaus 1 theelepel sesamolie 1 theelepel maizena 1 teen knoflook 1 theelepel … Lees […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.