Asperge-zalmsalade met sjalotten



mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Asperge-zalmsalade met sjalotten

Voorgerecht, Ingrediënten: 2 sjalotten, 50 g gerookte zalm, 4 gekookte witte asperges, 5 g kappertjes, ½ stevige, zure appel (bijv. … Lees verder »

Aspergecocktail

Voorgerecht, Ingrediënten: 1 blik puntasperges 2 sinaasappelen 200 gr gaar kippevlees 1/8 liter Bulgaarse yoghurt 2 eetlepels sherry 1 theelepel kerrie citroensap 2 eetlepels gembernat 1 eetlepel fijngehakte … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Asperges met MayonaiseAsperges met MayonaiseBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 500 g witte asperges (indien niet vers verkrijgbaar, koop ze dan in blik, scheelt overigens behoorlijk in bereidingstijd) 1 eidooier 1 el […]
  • feta spreadfeta spreadBorrelhapjes uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 1 plak feta (liefst Dodoni) een beetje citroensap een handje fijngesneden … Lees verder » Garnalen In 'T GroenBorrelhapjes, Ingrediënten: […]
  • Indiase kiphapjes met muntsausIndiase kiphapjes met muntsausBorrelhapjes, Ingrediënten: 2 kippenbouten - kerriepoeder - boter - yoghurt - gemberwortel - munt - zout - cayennepeper Lees verder » zalm met rode bietenhapAnders uit de Belgische keuken, […]
  • komkommerschijven met zalmkomkommerschijven met zalmBorrelhapjes, Ingrediënten: 250 gr roomkaas, 1 blik rode zalm (210 gr uitgelekt), 2 eetl. fijngehakte koriander, 1 eetl. zure room, 2 theel. citroensap, 1 eetl. fijngehakte bieslook, 1 […]
  • dadel- bleekselderijhapjesdadel- bleekselderijhapjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 1 struik bleekselderij, 28 gedroogde dadels, 1 plak Cheddarkaas van ca. 200 gr. 1 bakje creme fraiche van 200 gr. 1 eetl. droge […]
  • ViskrokettenViskrokettenBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 2 blaadjes gelatine, 35 gram boter, 35 gram bloem, lt; liter visbouillon, 250 gram kleingesneden gaar visvlees, zonder vel of graat, 1 […]
  • komkommer zalm hapjekomkommer zalm hapjeBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 1 komkommer 200 gram gerookte zalm 1 groot stuk roombrie Lees verder » zalmmousseBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: […]
  • Komkommer met garnalen.Komkommer met garnalen.Voorgerecht uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 150 g garnalen, 1 grote komkommer, 2 eetl. dille (diepvries), 1 eetl. sherry, 3 eetl. Bulgaarse yoghurt, zout, peper, snufje […]

Comments are closed.