Bladerdeeghapje



Feb 18, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Voorgerecht, Ingrediënten: 1 kipfilet, 100g champignons, 1sjalotje, teentje knoflook, cantadou, bladerdeed Lees verder »


Tate Tatin Met Witlof En Walnoten

Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: Bereidingstijd: ca. 45 minuten. 5 plakjes roomboterbladerdeeg(diepvries,koopmans)* 2 uien* 4 struikjes witlof* Olijfolie om in tevetten* Zout en peper* 25 gr … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Borrelhapjes met grote garnalenBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 1 pak Koopmans Roomboterbladerdeeg 4 tomaten 2 lente-uitje 1 el olijfolie 100 g … Lees verder » Kleurige groentespiesjes met kerrie […]
  • Mini frittata`s met courgetteBijgerecht uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: boter om in te vetten 2-3 el paneermeel 2,5 el extra vierge olijfolie 2 grote tenen … Lees verder » AardappelkrokettenBorrelhapjes, […]
  • Groentehapjes met garnalenVoorgerecht uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 200 g Noordzeegarnaal (gepeld) 4 kerstomaatjes 4 champignons (groot) 1 stronkje witloof 4 eieren 0.5 kroppen krulsla 12 g asperges 50 g […]
  • Krokante hapjes met lamshaas en mint-jellyBorrelhapjes, Ingrediënten: 2 plakjes roomboterbladerdeeg - 1 ei - 4 kleine lamshaasjes - 2 el. olijfolie - ? tl. tijm - 1 el. ingemaakte groene peperkorrels - zout - peper - 100 gr. verse […]
  • Champignons op kervelbroodVoorgerecht uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 250 gr. kastanjechampignons 2 etl. boter 3 etl. rode wijn Zout en peper 4 etl. gehakte kervel 100 gr. verse roomkaas 4 sneetjes […]
  • Gevulde champignons a la RobertVoorgerecht uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 16 flinke champignons. 2 ons roquefort-kaas. room of koffieroom. zout en peper. citroen.peterselie. Lees verder » Thaise vleeskransBuffet […]
  • weekend hapjeTussendoortje uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: Bladerdeeg aalrauchschinken knakworstjes met kaas (unox) losgeklopt ei. Lees verder » ChampignonkaviaarBorrelhapjes, Ingrediënten: 2 […]
  • Seccatarolletjes met rucolaVoorgerecht, Ingrediënten: 1 el pijnboompitten, 1 bakje rucola (30 g), 2 pakjes seccata (totaal ca. 100 g), 2 el olijfolie, 1 el balsamico-azijn, zout, (versgemalen) peper Lees verder » […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.