borrelhapje



Mrt 5, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Borrelhapjes uit de Indonesische keuken, Ingrediënten: Hamlappen,olie,kruiden,tomatenketchup en maizena Lees verder »


rundvleeskroketjes met mexicaanse kruiden

Borrelhapjes, Ingrediënten: 200 gr. gaar rundvlees – tacokruiden – mespunt gemalen komijn – 2 el. fijngehakte koriander – 1 gelatineblaadje – 30 gr. boter – 30 gr. bloem – 2 dl. runderbouillon – zout – peper – paar druppels … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Bladerdeeg HapjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 5 plakken bladerdeeg, 100 gr harde geitenkaas, 5 plakken snijworst, 1 ei. 2 eetl pijnboompitten. Lees verder » LamskebabBuffet uit de […]
  • Gevaarlijk lekkerre slakkenAnders uit de Amerikaanse keuken, Ingrediënten: Grote schelpenpasta, Kaas, eieren, knakworst, uitjes, augurkjes, mayonaise. Lees verder » Turkije: Pittige worstjes met eieren, knoflook en […]
  • BorrelhapjeBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: Stokbrood, tapanade, peper, look, tomaat mozarella Lees verder » prei-/walnotenkroketjesBorrelhapjes, Ingrediënten: 125 gr. smalle […]
  • Tortilla (Spaanse aardappelomelet)Spaanse keuken, Ingrediënten: 6 eieren een paar aardappels 1 ui chorizoworst (halve worst of in plakjes) 1 klein blikje erwtjes, uitgelekt (als borrelhapje deze weglaten) zout en peper […]
  • BorrelhapjeTussendoortje uit de Goedkope en snelle keuken, Ingrediënten: 2 zalkjes mozzarelline Blaadjes Basillicum 1doosje kerstomaatje zout peper creakers Lees verder » […]
  • Ham-KaashapjesVoorgerecht uit de Andere keuken, Ingrediënten: - vloeibaar frituurvet of olie - 1 bosuitje - 100 gram ham - 40 gram boter - zout - 50 gram bloem - 2 eieren - 50 gram geraspte parmezaanse […]
  • koude welkomsthapjes met visBorrelhapjes uit de Multi-culturele keuken, Ingrediënten: Cherrytomaatjes Olijf, groene, zonder pit 4 stuks ansjovisfilets blikje tonijn Garnaal, kleine Zalmeitjes Lees verder » […]
  • champignonhapjesTussendoortje, Ingrediënten: 30 gr boter, 4 lente-uien(fijngehakt), 250 gr champignons(in kleine stukjes), 1/2 tl groene peperkorrels, 1/2 gemalen koriander, 1/2 tl gemalen komijn, 1/2 tl […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.