brandy blazer.



Mrt 28, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Dranken, Ingrediënten: Koffie, Tia Maria, Cognac Lees verder »


knapperige kipreepjes

Borrelhapjes uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 300 gr. kipfilet, 3 el bloem, 1 flinke theelepel kerrie, 1 ei, (evt. 6 el geraspte kokos), olie Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Cups Met Leverworstcreme.Borrelhapjes uit de Internationale keuken, Ingrediënten: -500 gr.sterk gekruide donkere en stevige leverworst,-50 gr.boter,-2 eetlepels mayonaise,- 2 eetlepels olie,-2 eetlepels Cognac,-4 […]
  • Pittige pompoenhapjesBorrelhapjes uit de Indiase keuken, Ingrediënten: -1 el olie -1 ui (fijn gesnipperd) -3 verse of gedroogde kerrieblaadjes -1 el bruine mosterdzaadjes -2 th lepels kerrie madraspoeder -1/2 […]
  • Cafe Royal.Dranken, Ingrediënten: Cognac, Koffie, Anders Lees verder » EenhapsquichesVoorgerecht uit de Internationale keuken, Ingrediënten: (voor 18-22 stuks) 1 el boter 100 g fijngesneden rode […]
  • KaasbeignetsBorrelhapjes, Ingrediënten: ? lt. water, 180 gr. bloem, 60 gr. boter, 120 gr. geraspte kaas, 3 grote of 6 kleine eieren, peper en zout. Lees verder » Pepermuntsticks.Tussendoortje uit de […]
  • Gepaneerde ChampignonsBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 8 middelgrote kastanjechampignons 1 teentje knoflook Half ui 1 dl spaanse brandy 1 el olijfolie 2 el bloem eiwit van 3 eieren 4 el […]
  • KipfilethapjesBorrelhapjes, Ingrediënten: 100 g. Mon Chou - 1/2 tl. kerrie - 3 ringen ananas uit blik - 2 eetl.ananassap - zout - kipfilet(vleeswaren) Lees verder » AiolisausSauzen/dressings uit de […]
  • Chocolade Koffie.Dranken, Ingrediënten: Koffie, Anders, Anders Lees verder » Kokos-GehaktballetjesBBQ/Fondue, Ingrediënten: 1 ui 500 gr mager rundergehakt 1 teentje knoflook 1 ei 2 eetlepels pindakaas 2 […]
  • Pizza VierkantjesBorrelhapjes, Ingrediënten: 1 el olie* 3 plakjes bladerdeeg ontdooid* 50 gram pesto van gedroogde tomaten*5 ansjovis fijn gesneden* 10 gram basilicum gescheurd in reepjes* wat geraspte […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.