Broodje met gehakt, taugé, prei en paprika



jan 3, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Broodje met gehakt, taugé, prei en paprika

Lunch/Brunch uit de Indonesische keuken, Ingrediënten: 300 gram gehakt – 100 gram taugé – 1/2 prei – 2 teentjes knoflook – 2 eetlepels ketjap manis (of meer naar smaak) – – peper,zou – 1 theelepel sambal(of meer naar … Lees verder »

Kip met champions en kerrie

Anders uit de Poolse keuken, Ingrediënten: Kip, ui, prei, champions. Voor het sausje: mayonaise, suiker, peper citroen, zout, slagroom en kerriepoeder Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Gefrituurde borrelhapjes.Gefrituurde borrelhapjes.Borrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: Gehakt ? kipfilet ? reepjesvlees ? prei ? bloem ? ei ? paneermeel ? kerriepoeder ? sambal ? … Lees verder » GarnalendipSauzen/dressings […]
  • Pittige champignons met ham en taugé in pindasausPittige champignons met ham en taugé in pindasausAziatische keuken, Ingrediënten: 250 gram kleine champignons - sap van ½ citroen - zout - 2 eetlepels pindakaas - 1/2 dl melk - 1 … Lees verder » Indische MayonaiseSauzen/dressings uit de […]
  • friandel-panfriandel-panAnders uit de Indonesische keuken, Ingrediënten: 500 gr gehakt. EEn beetje gemalen noodmuskaat. Twee fijn gemalen kruidnagel.Een thee lepel sambal oelek. Een pap lepel ketchap manis. Een […]
  • FRITTATARONDJES MET HOLLANDSE GARNALENFRITTATARONDJES MET HOLLANDSE GARNALENTussendoortje, Ingrediënten: 8 bosuitjes ? 6 eieren ? 2 dl volle melk ? zout ? peper ? 1 bakje (Hollandse)garnalen (100 g) ? 2 eetlepels (olijf)olie ? 1 bakje verse vissaus ′cocktail′ (150 […]
  • KAASSCHELP UIT DE OVEN.KAASSCHELP UIT DE OVEN.Lunch/Brunch, Ingrediënten: 10 gr. boter, 50 gr. gesneden prei, 1/2 tl. kerriepoeder, 1 plakje rauwe ham in stukjes snijden., 1 el ananas stukjes, 100.gr. gekoote rijst, 1 eidooier, 4 el […]
  • `Heerlijke Vietnamese gehaktballetjes`Heerlijke Vietnamese gehaktballetjesBorrelhapjes uit de Aziatische keuken, Ingrediënten: 500 gram varkensgehakt 1 ei (4 eetlepels paneermeel) 3 sprieten sereh (citroengras) 3 rode spaanse pepers (naar smaak) 4 tenen knoflook […]
  • Kip- bladerdeeg flapjesKip- bladerdeeg flapjesVoorgerecht uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: * 8 plakjes diepvries bladerdeeg * 20 gr boter * 125 gr champignons * naar smaak peper en zout * 200 gr gaar kippenvlees * 1 hard […]
  • Warme ham-kaas hapjesWarme ham-kaas hapjesBorrelhapjes uit de Kinderkeuken keuken, Ingrediënten: 5 plakjes diepvries bladerdeeg * 150 g geraspte kaas * 150 g gekookte ham in plakken van een halve centimeter dik * 1 ei * Lees […]

Comments are closed.