Crostini met kruidige knoflookworst



Dec 9, 2012   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Borrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 100 gam verse worst van een sausijsje; 1 grote teen knoflook; 25 gram geraspte mozzarelle; 1 eetl fijngehakte marjolein; 1 ciabattabroodje;1 eetl fijngehakte peterselie Lees verder »


Amuse als pannenkoekje met zalmtartaar en kruiden

Borrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: Bak een aantal dikke pannenkoeken en steek er met behulp van een borrelglaasje rondjes uit. … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • kaashapjeBorrelhapjes, Ingrediënten: 2 velletjes diepvries fillodeeg (zonnebloem-)olie voor invetten 20 sprietjes bieslook 150 gram Kernhem kaas (aan een stuk) 100 gram roomkaas (MonChou) 1 ei […]
  • appel-kipspiesjesBorrelhapjes uit de Andere keuken, Ingrediënten: 2-3 lenteuitjes, 200 gr kipfilet, 1-2 el olie, zout en peper, 1 appel, 1-2 el citroensap, 1 el suiker, 3-4 steeltjes marjolein, 18 […]
  • Hartige hapjes 2Buffet uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 120 gr.bloem] 1 ei] 2 eidooiers] 2 eiwitten] 250 ml.melk] 250 gr.magere kwark] 200 gr. rauwe ham] 3 el.boter] 2 maal ? tl.zout] 4 tomaten] […]
  • Antipasti: Tonijn-Ricotta op Crostini’sBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: Crostini′s, 1 oranje paprika in blokjes gesneden, blaadjes basilicum. Voor de tonijn-ricotta creme: 1 blikje tonijn op olie van 185 g, […]
  • Amuse van garnalen en avocadoBorrelhapjes, Ingrediënten: Voor 12 personen: 300 gram Hollandse garnalen 2 citroenen dille 2 lente-uitjes 4 avocado`s 1 bakje zure … Lees verder » Kruiden-kaaspate met […]
  • Spinazie CrostiniBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 300 gr. panklare spinazie 1 bakje groene pesto 1 ciabatta 3 eetl. geraspte Parmezaanse kaas Lees verder » Overheerlijke Hamrolletjes […]
  • WorsthapjesBorrelhapjes uit de Montignac keuken, Ingrediënten: Droge gekruide Worst - knoflookworst - rauwe ham - gerookte ham - gekookte ham - ganzenlever - kippenborstfilet - gerookte […]
  • Zalmfilet in bladerdeegHoofdgerecht, Ingrediënten: 500 gram zalmfilet zout en peper 4 eetlepels creme fraiche 2 eetlepels verse fijngehakte italiaanse kruiden 25 g parmezaanse kaas 5 plakjes bladerdeeg ei voor […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.