Gaar restvlees verpakt in soezenbeslag



Mrt 12, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Borrelhapjes uit de Afrikaanse keuken, Ingrediënten: VOOR SOEZENBESLAG : 100 -150 g ei (2-3 stuks nr.4) 100 g water 50 g margarine 50 g … Lees verder »


Gemarineerde Camenbert

Borrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: 500 gr camenbert, 1 dl witte wijn, 100 gr boter, 1 mespunt cayennepeper,walnoothelften, bleekselderij Lees verder »

Lekkere Recepten

  • borrelhapje met monChouBorrelhapjes, Ingrediënten: Mon-chou, ham en ui Lees verder » KaaskrokettenBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 45 gr boter of margarine 45 gr bloem 3 dl melk 150 gr oude […]
  • Geurige knoflook broodbolletjes met kaasBrood uit de Franse keuken, Ingrediënten: 200 gr wittebroodmeel 1 tl instant gist 1/2 tl zout 1 el olijfolie 1 1/2 dl warm water VOOR DE … Lees verder » Kaas-komijnkletskoppenBorrelhapjes […]
  • Gevulde zongedroogde tomatneBorrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: Voor 20 stuks: 20 zongedroogde tomaten op olie 1 el kappertjes op zout 20 blaadjes basilicum 20 ansjovisfilets op olie 2 el zwarte olijven, […]
  • Tam konijn uit de hapjespanHoofdgerecht, Ingrediënten: 1 tam konijn in delen ?1 ui ?1 teentje knoflook ? 3 theel. tijm ?1 theel. oregano ?1 eetl. gehakte peterselie ?3 vleestomaten ?2 dl. rode wijn ?allesbinder ?50 […]
  • Tomatenhapje.Voorgerecht uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: ? l. blik tomaten, 25 g boter of margarine, 4 sneetjes wittebrood, 100 g smeerkaas, 4 eieren, zout, peper, ? theel. marjolein, 3 eetl. […]
  • zalm met roomkaas en bieslookBorrelhapjes, Ingrediënten: 100 gram verse monchou roomkaas* 10 sprietjes bieslook* peper* Tabasco* 3 plakken gerooktezalm. Lees verder » DruivenpuddingNagerecht uit de Joegoslavische […]
  • Brabantse worstenbroodjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 10 g boter of margarine ? 2 theelepels zout ? 1 eetlepel suiker ? 1 zakje gedroogde gist ? 500 g half-om-halfgehakt ? (versgemalen) […]
  • Garnalen in roomsausBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 200 g gepelde garnalen, 30 g boter, 30 g bloem, 1 dl visbouillon (water blokje), 1/2 dl room, 2 eetlepels gehakte […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.