Garnalen met avocado van Monique



mrt 30, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Garnalen met avocado van Monique

Borrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: 1 avocado in blokjes gesneden, 150 g gekookte garnalen of rivierkreeftjes, goede olijfolie, wat gehakte basilicum, sap van 1 limoen, zwarte peper, knoflookteentje uitgeperst, … Lees verder »

albondigas

Borrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 800 gram gehakt. Bij voorkeur verschillende soorten door elkaar. 6 – 8 tenen knoflook, 2 eieren, nootmuskaat, zout, peper, bloem, paneermeel of witbroodkruim, gehakte ui, … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Amuse van garnalen en avocadoAmuse van garnalen en avocadoBorrelhapjes, Ingrediënten: Voor 12 personen: 300 gram Hollandse garnalen 2 citroenen dille 2 lente-uitjes 4 avocado`s 1 bakje zure … Lees verder » Kruiden-kaaspate met […]
  • Vishapjes gefrituurd in een jasje van bladerdeegVishapjes gefrituurd in een jasje van bladerdeegBorrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: 100 gram gekookte vis in flinters verdeeld 2 sjalotjes, zeer fijn gesnipperd 4 el room 1 ei … Lees verder » geroosterd brood met […]
  • Gevulde zongedroogde tomatneGevulde zongedroogde tomatneBorrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: Voor 20 stuks: 20 zongedroogde tomaten op olie 1 el kappertjes op zout 20 blaadjes basilicum 20 ansjovisfilets op olie 2 el zwarte olijven, […]
  • CapreseCapreseBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: - 1 doosje kerstomaten - 2 a 3 zakjes mini-mozzarellabolletjes - 10 blaadjes basilicum - olijfolie van een zeer goede kwaliteit - […]
  • amuse a la Robertamuse a la RobertBorrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: 100 gr.goede gerookte zalm. Blini.s kleine flensjes (kan je kant en klaar kopen) Mosterdhoning-dille-saus (deze saus kan je ook klaar […]
  • Gehaktballetjes (Albondigas) a la Fonda FormenteraGehaktballetjes (Albondigas) a la Fonda FormenteraBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 400 - 500 gram gehakt half-om-half; 1/2 rode paprika, bij voorkeur ontveld, vruchtvlees ragfijn gehakt; 2 teentjes knoflook, ragfijn […]
  • bbq gamba’s (spanje)bbq gamba’s (spanje)Borrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 8 grote Gamba′s. (Ik geef de voorkeur aan diepvries Gamba′s omdat ze snel klaar zijn en goed resultaat verzekerd is) Grof zeetzout. Goede […]
  • Komkommer met surimisticksKomkommer met surimisticksBorrelhapjes uit de Slanke keuken, Ingrediënten: Komkommer,surimi-sticks (krab-sticks)en zoete of pittige chili-saus (wat de voorkeur heeft) Lees verder » Champignons Met Knoflook Kaas […]

Comments are closed.