Voorgerecht uit de Franse keuken, Ingrediënten: 8 wijnbladen(ingemaakt,pot toko)4 zachte geitenkaasjes of 4 plakken zachte geitenkaas,125 g elk3/4 dl olijfolie1/2 tl paprikapoeder3 el zwarte olijven in dunne plakjesVOOR DE … Lees verder »
Champignons en bleekselderij gevuld met pate
Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 12 middelgrote champignons, 2 eetlepels citroensap. 2 stengels bleekselderij, 100gr. roompate, 1 eetlepel rode port, zout, peper, 1 zakje pistachenootjes (100 gr.) Lees verder »
Lekkere Recepten
-
Grieks HapjeBorrelhapjes uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 1 Originele salami 1 stukje zachte geitenkaas Gekruide olijven (zonder pit) Verse … Lees verder » Wilde paddenstoelenpuree op […]
-
AvocadohapjeBorrelhapjes uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 1/2 sinaasappel 1 avocado 4 theelepels sinaasappelsap 200 g verse zachte roomkaas 3 lepels magere kwark zout cayennepeper 2 […]
-
Drie hapjes met visBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: Palingfilet.Gerookte zalmfilet.Hollandse garnalen. Lees verder » Sjalotjes gevuld met geitenkaas en tapenadeBorrelhapjes uit de […]
-
Spaanse groentensaladeSalades uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 400 gram haricots verts of dunne sperzieboontjes - zout - 2-3 grote aardappelen, in blokjes (ca. 0,75 cm.) gesneden - 2 bleekselderijstengels, […]
-
hapjes op z’n GrieksVoorgerecht uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 180 g fetakaas, half glas olijfolie, 10 ontpitte groene olijven, 10 ontpitte zwarte olijven, 1 kleine peper, 1 lookteentje, 1 bruin […]
-
Zalm- en hamrolletjesBorrelhapjes uit de Slanke keuken, Ingrediënten: 4 sneden ultravers bruin brood; 50 g verse kaas (type Philadelphia light); 2 dunne plakjes gerookte zalm; 2 plakjes vetvrije gekookte of […]
-
Geitenkaas taartjeAnders, Ingrediënten: 4 rode uien in halve ringen, 1 kleine prei in smalle ringetjes, 125 gram champignons in plakjes, 150 gram zachte geitenkaas in dunne plakjes, 6 plakjes rauwe ham, 100 […]
-
Eieren gevuld met rode pesto en garnalenAnders, Ingrediënten: Eieren gevuld met rode pesto en garnalen hapje, 12 personen ? 6 eieren (middel groot) ? 1/2 bakje rode pesto ? 2 eetlepels yoghurtmayonaise ? zout ? (versgemalen) […]
Tags: champignons, dl,
dunne, gevuld,
Lees, olijven,
oven, pot, toko,
uit, zachte,
Zout,
zwarte
Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.