Geitenkaasquiche met noten



Mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Lunch/Brunch, Ingrediënten: * 3 plakjes bladerdeeg * 1 el fijngemalen amandelen * 50 gr halve walnoten * 1 el honing * 125 ml crème … Lees verder »


Wijngaardslakken

Voorgerecht uit de Franse keuken, Ingrediënten: 24 wijngaardslakken (uit blik, maar als je aan verse kan komen:doen!) 60 tot 80 gr zachte boter 1/2 ui 1 teentje knoflook 2 sjalotjes 1 eetlepel gehakte peterselie zout, … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • GehaktbroodjesLunch/Brunch, Ingrediënten: 4 broodjes (puntjes of bolletjes), *1 el boter, *1 kleingesneden kleine ui, *1 uitgeperst teentje knoflook, *200 gr gehakt, *1 el tomatenpuree, *3 kleingesneden […]
  • Gebakken kaasplakjesLunch/Brunch uit de Griekse keuken, Ingrediënten: -250 g Kefalotiri (een harde schapenkaas, als je hem niet kan vinden vervang dan door cheddar) -2 eetlepels bloem -60 ml olijfolie -1/2 th […]
  • aspergerolletjesBorrelhapjes uit de Multi-culturele keuken, Ingrediënten: 12 witte asperges, 12 groene asperges, 1 bouillontablet, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel (witte wijn) azijn, […]
  • Geitenkaas truffelsBorrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: 100 gr. pistachenootjes1 citroen1 takje rozemarijn250 gr. zachte geitenkaas1 teen knoflook1 a 2 el. walnotenoliezoutversgemalen peper Lees […]
  • SmulhapjeLunch/Brunch uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: Pond gesneden uien/3 eieren/ 4 klein gesneden tomaten peper en zout naar smaak en eetlepel geraspte kaas beetje olie of croma Lees […]
  • Schelpje met gemarineerde rivierkreeftjesLunch/Brunch uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 1 teentje knoflook, 25 gr. pijnboompitten, 1 sneetje oud wit brood, 4 takjes peterselie, 2 eetlepels olijfolie, zout, versgemalen […]
  • Sleeswijkse garnalenschotelLunch/Brunch uit de Duitse keuken, Ingrediënten: -250 g gepelde Noorse garnalen -30 g ui -peterselie ; dille fijngehakt -125 g mayonaise -2 eetlepels yoghurt -zout en witte peper uit de … […]
  • VleeswarenrolletjesLunch/Brunch uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 2 plakken Ardennerham, 4 plakken gekookte ham, 4 plakken kalkoenfilet, 100 gram filet Americain, 100 gram selderijsalade, 100 gram […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.