Gekookte eieren



Mrt 26, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Bijgerecht uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 1 of 2 eieren. Lees verder »


oma’s vlinders

Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: Kaasvlinders( zoutjeafd. supermarkt), 1 pakje Mon Chou, 6 plakjes achterham, 1/4 paprika, bieslook, zout, peper, tabasco. Lees verder »

Lekkere Recepten

  • ZalmrolletjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 200 gr. Mon Chou,1 el.melk,1 1/2 sjalotje,3 eetl. dille,zout,peper,350 gr. gerookte zalm(lange plakken) Lees verder » Orientaalse […]
  • Gevulde flensjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: Voor het flensjesbeslag: 125 gr bloem 1/4 tl zout 3 eieren 1/4 l melk 100 gr boter of margarine Vulling van zalm: 1 blikje (ca.220 gr) […]
  • kipfilethapjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 100 gr. Mon Chou * 0,5 theel. kerrie * 3 ananasringen * 1-2 eetl. ananassap * zout * 10-15 plakjes kipfilet Lees verder » […]
  • Schotse KwarteleierenBuffet uit de Engelse keuken, Ingrediënten: Bloem om te bestuiven 24 kwarteleieren 350 gr varkensgehakt 350 gr kalfsgehakt 1 eetl fijngehakte peterselie 2 eetl gehakt bieslook 2 theel […]
  • ZalmrolletjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 100 gram zachte Mon Chou bieslook naar smaak peper zout 3 plakken gerookte zalm, … Lees verder » WrapsBorrelhapjes uit de Mexicaanse […]
  • PalinghapjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: * 8 sprietjes bieslook, * 100 gr. Mon Chou, * 2 tl. limoen (uitgeperst), * zout en peper naar smaak, * ? bakjes tuinkers, * 2 st. […]
  • Appetizers a la minuteTussendoortje uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: Voor 24 hapjes: 12 grote sneden witbrood 300 gram verse roomkaas (Mon Chhou) 4 eetlepels creme fraiche zout witte peper uit de molen […]
  • roerei specialeAnders, Ingrediënten: 20 gram knipafval 6 eieren 1 Ingesneden paprika (rood) een aantal Champignons Peper, zout, suiker, ketjap Een scheutje koffieroom 1 theelepel peterselie Lees verder » […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.