gemberballetjes



mrt 11, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor gemberballetjes

Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 250 gr aardappelen 1 kleine, fijngehakte ui 1 groene Spaanse peper 1 theel geraspte gember 1 eetl citroensap zout, peper 1 eiwit bloem Lees verder »

Stroopsaus

Sauzen/dressings uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 50 gr boter 30 gr bloem 4 dl melk ongeveer 1 dl stroop Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Spekreepjes met dadelsSpekreepjes met dadelsBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 20 dunne reepjes rookspek 20 dadels Lees verder » StroopsausSauzen/dressings uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 100 gr boter 2 […]
  • hapjes in baconhapjes in baconBorrelhapjes uit de Slanke keuken, Ingrediënten: Bacon kerstomaatje, olijven-met-piment (kastanje)champignon in. verse ananas of (uitgelekt) uit blik, gekookte garnalen, klein gesneden […]
  • Mini-Ham-Kaas-SouffleetjesMini-Ham-Kaas-SouffleetjesBorrelhapjes, Ingrediënten: Voor 24 stuks: 6 plakjes diepvriesbladerdeeg, ontdooid 150 gr. rauwe ham, heel fijn gesneden 2 kleine eieren 150 gr. geraspte jong belegen kaas 2 eetl. bloem […]
  • GEFRITUURDE ASPERGESGEFRITUURDE ASPERGESBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 16 asperges 200 gr. bloem 3 dl. bier 1 eiwit zout olie VOOR DE SAUS: 100 gr. boter 100 gr. bloem melk 1 ui tijm nootmuskaat zout peper […]
  • Spinazie-zurkel-roomsoep met PassendaleSpinazie-zurkel-roomsoep met PassendaleFeestmaaltijd uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 300 g bladspinazie (diepvries) - 100 g zurkel (bokaal) - 1 ui - 1 teentje knoflook - 2 eetl. boter - 2 dl room - 2 dl melk (of meer, […]
  • japans hapjejapans hapjeBorrelhapjes uit de Japanse keuken, Ingrediënten: 2 grote wortels, 5 eetl.sojaolie, 1 theel. fijngehakte gember, 2 eetl. rijstwijn, 1 eetl.sesamolie, potje sesanzaadjes, wat alfalfa. Lees […]
  • kaas krokettenkaas krokettenBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 30 gr. boter, 30 gr.bloem, 2 1/4 dl melk, 3 eierdooiers, 200 gr, geraspte pittige kaas, nootmuskaat, peper en zout, 1 eetlepel […]
  • SpinakopataSpinakopataBorrelhapjes uit de Griekse keuken, Ingrediënten: -10 vellen filodeeg, ontdooid -225 gram bladspinazie (diepvries), ontdooid -200 gram feta, verkruimeld -2 eieren -1/2 theelepel nootmuskat […]

Comments are closed.