GEVULDE EIPARTJES



mrt 31, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor GEVULDE EIPARTJES

Borrelhapjes uit de Multi-culturele keuken, Ingrediënten: 3 eieren, hard gekookt en gepeld – 1 e Mon Chou, luchtig geklopt – 2 e pesto – 2 tomaten, van zaden ontdaan en in partjes in lengte gesneden Lees verder »

Brioche-broodjes

Brood, Ingrediënten: Voor ca 40 kleine broodjes: Deel A: 700 gr bloem 1 eetl. zout 2 eetl. suiker 4 eieren 150 gr. roomboter Deel B: 2 dl. melk 2 theel. suiker 50 gr. verse gist of gedroogde equivalent Lees verder »

Lekkere Recepten

  • SpinakopataSpinakopataBorrelhapjes uit de Griekse keuken, Ingrediënten: -10 vellen filodeeg, ontdooid -225 gram bladspinazie (diepvries), ontdooid -200 gram feta, verkruimeld -2 eieren -1/2 theelepel nootmuskat […]
  • Zalige mozarellataartjes met tomaten en zwarte olijvenZalige mozarellataartjes met tomaten en zwarte olijvenLunch/Brunch uit de Mediterrane keuken, Ingrediënten: - 375 g bladerdeeg uit een stuk - 1 ei, geklopt - 4 el tapenade of pesto van zwarte … Lees verder » Hartige borrelsoesjes met […]
  • gemberballetjesgemberballetjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 250 gr aardappelen 1 kleine, fijngehakte ui 1 groene Spaanse peper 1 theel geraspte gember 1 eetl citroensap zout, peper 1 eiwit bloem […]
  • JAPANS EIERHAPJEJAPANS EIERHAPJEBorrelhapjes, Ingrediënten: 3 eieren 6 plakjes rookvlees 18 sprietjes bieslook 2 theel sojasaus 2 theel geraspte mierikswortel enkele druppels tabasco 1/3 komkommer 12 ronde toastjes Lees […]
  • Hamhapje 6Hamhapje 6Borrelhapjes, Ingrediënten: 1 plak yorkham van ca. 3/4 cm dik (ca. 130 gram), 2 tomaten, 1/4 kleine dunne komkommer, 2 plakjes gesneden yorkham, 1/2 eetlepel yogonaise, 1/2 theelepel […]
  • AardappelcroquettenAardappelcroquettenBorrelhapjes uit de Russische keuken, Ingrediënten: 1 kg aardappelen, gekookt en geschild 5 eetl (zure) room zout zwarte peper snuf cayennepeper 1 theel knoflook, uitgeperst 2 eierdooiers, […]
  • Vleespakketjes met chilidipVleespakketjes met chilidipBorrelhapjes, Ingrediënten: 1 pak diepvries filodeeg2 cm. verse gemberwortel2 teentjes knoflook200 gr. varkensfilet2 eetl. oliezoutversgemalen peperolie2 theel. sambal oelek 1 dl. witte […]
  • Gevlochten Brood Met Hazelnoten En KrentenGevlochten Brood Met Hazelnoten En KrentenBrood uit de Slanke keuken, Ingrediënten: 1,5 dl lauwe halfvolle melk 50 gr plus 1 theel suiker 2 theel gedroogde gist 175 gr volkorenmeel 100 gr bloem (van harde tarwe) 1/2 theel zout 1 […]

Comments are closed.