Heerlijke recepten in "Hapjes"

MINI LOEMPIA ‘S

mrt 30, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor MINI LOEMPIA ‘S

Borrelhapjes uit de Multi-culturele keuken, Ingrediënten: 1 groene spaanse peper; 1,25 dl. plantaardige olie; 1 kleine ui, gesnipperd; 1 teentje … Lees verder »

Kaassoesjes

Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 3 EIWITTEN 4 ZAKJES PARMEZAANSE KAAS olijfolie Lees verder »

Versierde appels

mrt 30, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Versierde appels

Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 2 eieren4 kleine appels1/2 liter appelsap1 pakje bladerdeeg4 eetlepels bramenjam2 … Lees verder »

Mousse van zwarte olijven

Borrelhapjes, Ingrediënten: * 2 deciliter slagroom * 20 zwarte olijven zonder pit * 2 eetlepels Mon Chou (of Mascarpone) * balsamico azijn * zout en peper * Voor de garnering: kervel Lees verder »

Sinaasappelkoekjes

mrt 30, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Sinaasappelkoekjes

Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 100 gram boter50 gram suiker2 theelepels geraspte sinaasappelschil150 gram zelfrijzend … Lees verder »

Elzasser zuurkool

Hoofdgerecht uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 750 gram zuurkool; 12 ronde aardappels; 1 kleine runderrookworst; 1 kleine varkensrookworst 250 gram magere spekblokjes; 250 gram rundergehakt; 4 plakken gerookte … Lees verder »

Gevulde venkel

mrt 30, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Gevulde venkel

Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 100 gram broccoliroosjes150 gram kerstomaatjes2 venkelknollen100 gram gerookte forelfilet2 … Lees verder »

Mozarellatomaatjes

Borrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 8 kersttomaatjes – 4 schijfkes mozarella – basilicum – olijfolie Lees verder »

Bladerdeegtaartjes met geitenkaas en champignons

mrt 30, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Bladerdeegtaartjes met geitenkaas en champignons

Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 250 gram champignons2 rode uien100 gram zachte geitenkaas8 plakjes diepvries bladerdeeg2 … Lees verder »

Witlof Met Blue Cheese Dressing

Salades uit de Andere keuken, Ingrediënten: 125 gr. Dana blue 125 gr. Monchou (smeerbaar) 2 tenen knoflook (of meer) Lees verder »

Tortilla met chorizo, paprika en doperwtjes

mrt 30, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Tortilla met chorizo, paprika en doperwtjes

Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 4 eetlepels diepvries doperwten100 gram chorizo2 halve geroosterde rode paprika′s … Lees verder »

Knoflooksardines

Borrelhapjes uit de Multi-culturele keuken, Ingrediënten: Blikjes sardines in olie, knflook, oregano Lees verder »

Gevulde omeletrolletjes

mrt 30, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Gevulde omeletrolletjes

Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 4 eieren2 eetlepels melksnufje zout2 eetlepels peterseliekerstomaatjescocktailworstjes20 … Lees verder »

moyettes

Lunch/Brunch uit de Mexicaanse keuken, Ingrediënten: 4 harde broodjes, 20 gram boter, 225 gram gepureerde kidney beans uit blik, 2 bosuitjes, gehakt, 30 gram geraspte Tilsiter kaas. Lees verder »

Roerei met rosti en tomaat

mrt 30, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Roerei met rosti en tomaat

Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 4 rosti-rondjes4 eieren75 ml slagroomsnufje zout1 grote stevige tomaat20 gram boterdoosje … Lees verder »

nacho’s

Borrelhapjes uit de Mexicaanse keuken, Ingrediënten: Rundvleesvulling: 2 theelepels olie, 225 gram rundergehakt, 2 theelepels chilipoeder, snufje gemalen koriander, snufje cayennepeper, zout en peper. 1 pak ronde … Lees verder »

Komkommer met surimisticks

mrt 30, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Komkommer met surimisticks

Borrelhapjes uit de Slanke keuken, Ingrediënten: Komkommer,surimi-sticks (krab-sticks)en zoete of pittige chili-saus (wat de voorkeur heeft) Lees verder »

Champignons Met Knoflook Kaas Uit De Oven

Borrelhapjes, Ingrediënten: Champignans, peper, zout, knoflook, kaas Lees verder »

Hummusrolletjes met zongedroogde tomaten

mrt 30, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Hummusrolletjes met zongedroogde tomaten

Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 1 ongesneden wit casinobrood1 blik kikkererwten3 tenen knoflook1 citroen1 eetlepel … Lees verder »

garithes me saltsa

Buffet uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 6 eetlepels boter 2 kleine gesnipperde uien 4 middelgrote rijpe tomaten, geschild en in stukken gesneden 3/4 kop droge witte wijn 2 eetlepels gehakte peterselie 1/4 theelepel … Lees verder »

Pagina's:«1234567...256»