Heerlijke recepten in "Hapjes"

Geitenkaasquiche met noten

mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Geitenkaasquiche met noten

Lunch/Brunch, Ingrediënten: * 3 plakjes bladerdeeg * 1 el fijngemalen amandelen * 50 gr halve walnoten * 1 el honing * 125 ml crème … Lees verder »

Wijngaardslakken

Voorgerecht uit de Franse keuken, Ingrediënten: 24 wijngaardslakken (uit blik, maar als je aan verse kan komen:doen!) 60 tot 80 gr zachte boter 1/2 ui 1 teentje knoflook 2 sjalotjes 1 eetlepel gehakte peterselie zout, … Lees verder »

Frittata met broccoli en gorgonzola

mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Frittata met broccoli en gorgonzola

Hoofdgerecht, Ingrediënten: 500 gr broccoliroosjes, zout, 4 eieren, 3 dl melk, 2 eetl verse fijngehakte dragon of 2 theel gedroogde, peper, 100 … Lees verder »

Krab- Of Kreeftcocktail Florida

Voorgerecht, Ingrediënten: 1/8 liter slagroom 3/4 sherryglas cognac 3/4 sherryglas sherry 5 eetlepels mayonaise 2 eetlepels tomatenketchup een snufje cayennepeper zout 1 blikje krab of kreeft (surimi zou ook … Lees verder »

Zomerse wrap

mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Zomerse wrap

Lunch/Brunch, Ingrediënten: 3 Kipfilets 1 Mango 2 Lente-uitjes 8 Blaadjes ijsbergsla 4 Grote bloemtortilla`s 3 el Mayonaise – 1 el zoete chilisaus – scheutje sojasaus Boter om te bakken enkele blaadjes munt – peper amp; … Lees verder »

Komkommer-Appelsalade Met Sour Cream Dressing

Salades, Ingrediënten: 1 grote komkommer 2 friszure appels 1 bos radijs 1 doosje tuinkers 1/2 teentje knoflook 1 bekertje zure room 1 theelepel scherpe mosterd 1 theelepel verse fijngehakte basilicum zout en peper … Lees verder »

Shangai zoet-zure spareribs **

mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Shangai zoet-zure spareribs **

Hoofdgerecht uit de Chinese keuken, Ingrediënten: 1 ei 1 eetlepel + 1 theelepel donkere sojasaus 2 eetlepels en 2 theelepels maïzena 500 … Lees verder »

Gefrituurde Kipreepjes In Bierbeslag

Borrelhapjes, Ingrediënten: 300 gr kipfilet 5 takjes peterselie 5 sprietjes bieslook 1 ei zout, peper 100 gr bloem 1 dl De Koninck bier 10 kerstomaatjes 1 ui 2 eetlepels ketjap manis 1 eetlepel citroensap 1 … Lees verder »

Kruidige saucijzendriehoekjes

mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Kruidige saucijzendriehoekjes

Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 500 g Varkensgehakt snufje zout 1 eetlepel paprikapoeder 4 eetlepels peterselie (fijngehakt) 1 ei 1 ui 1 eetlepel komijnzaad (fijngestampt (djintin) snufje … Lees verder »

pesto

Sauzen/dressings uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 1 eetl. pijnboompitten 30 gr. verse basilicum 1 eetl. peterselie 1 teentje knoflook, geperst 1/2-3/4 dl olijfolie 30 gr. geraspte parmezaanse kaas zout Lees verder »

Zalmrolletjes

mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Zalmrolletjes

Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 100 gram zachte Mon Chou bieslook naar smaak peper zout 3 plakken gerookte zalm, … Lees verder »

Wraps

Borrelhapjes uit de Mexicaanse keuken, Ingrediënten: Pannenkoek ham creme-fraiche geperste knoflook fijngesnipperd uitje Lees verder »

Kruidige geitenkaasrolletjes

mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Kruidige geitenkaasrolletjes

Borrelhapjes uit de Internationale keuken, Ingrediënten: * 1 dunne courgette, ongeschild, in plakken van 1/ cm. * olijfolie * zout en peper * ca. 400 gr. verse geitenkaas * 3-4 el. fijngesneden (blad)peterselie * 1/2-1 … Lees verder »

Pangsit

Borrelhapjes uit de Indonesische keuken, Ingrediënten: 500 gram gehakt (ikzelf gebruik rundergehakt), 20 loempiavellen uit de diepvries (toko), 1 ei, slaolie om te frituren, 1 flinke theelepel knoflookpoeder, zout en peper … Lees verder »

Spinakopata

mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Spinakopata

Borrelhapjes uit de Griekse keuken, Ingrediënten: -10 vellen filodeeg, ontdooid -225 gram bladspinazie (diepvries), ontdooid -200 gram feta, verkruimeld -2 eieren -1/2 theelepel nootmuskat -50 gram geraspte pittige kaas … Lees verder »

brioche broodjes

Brood uit de Franse keuken, Ingrediënten: 700 gr bloem 1 eetl. zout 2 eetl. suiker 4 eieren 150 gr. roomboter Deel B: 2 dl. melk 2 theel. suiker 50 gr. verse gist of gedroogde equivalent Lees verder »

Krieltjes met creme fraiche en kaviaar

mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Krieltjes met creme fraiche en kaviaar

Borrelhapjes, Ingrediënten: 250 g geschilde krielaardappeltjes 1/2 bekertje creme fraiche (125 ml) vers gemalen peper citroensap 1/2 potje (imitatie) kaviaar à 50 g Lees verder »

vistaartje

Buffet, Ingrediënten: Zout, peper 50 g verse zalmblokjes 50 g verse kabeljauw, in blokjes ? el kappertjes 1 el creme fraiche 2 plakjes diepvriesbladerdeeg, ontdooit toefjes tuinkers ? eidooier, losgeklopt Lees verder »

Tropical banana

mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Tropical banana

Dranken, Ingrediënten: Vruchtensap, Rum, Anders Lees verder »

Tomaat-Tonijnmousse

Buffet, Ingrediënten: 4 tomaatjes 1 blikje tonijn op water 1 el kappertjes 1 el diepvries Italiaanse kruiden (Daregal) ? el ketchup 2 el mayonaise 1 tl mosterd ? el fijngesneden peterselie Lees verder »

Pagina's:«12345678...256»