Hartige eiersla



mrt 30, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Hartige eiersla

Borrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 1 ajuintje 4 hardgekookte eieren 1 zoetzure augurk mayonaise 1 tl currypoeder peper en zout peterselie volgens eigen smaak Lees verder »

Groenten-Quiche

Lunch/Brunch uit de Internationale keuken, Ingrediënten: Restantjes groenten. ik bewaar meestal de groenten in de vriezer die overblijven na een maaltijd voor dit recept. of 1 pak bevroren spinazie. ***vers*** 1 wortel in … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Feta hapjesFeta hapjesBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: -20 minitoastjes -100 g feta kaas -200 g spinazie -8 pijpuitjes -1 el olijfolie -peper Lees verder » Gevulde chips.Borrelhapjes uit de […]
  • Gevulde Eieren Met OlijvenGevulde Eieren Met OlijvenBuffet uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 6 hardgekookte eieren - 25 g groene olijven zonder pit - 2 el mayonaise - 2 el kwark - 1 tl tomatenketchup - peper en zout Lees verder » […]
  • oesters met kaviaar.oesters met kaviaar.Anders uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 3 dozijn oesters in de schelp 2 eetlepels dikke mayonaise of zure room zout en peper scheutje citroensap 1 theelepel tomatenpuree 2 […]
  • Haring-AppelrolletjesHaring-AppelrolletjesBorrelhapjes uit de Russische keuken, Ingrediënten: 8 - 10 grote zure-haringfilets 1 zurige rode appel, zonder klokhuis en in vieren 1 kleine ui, geraspt zout zwarte peper 8 - 10 zoetzure […]
  • Rusland: Aardappelen-haring pirogRusland: Aardappelen-haring pirogLunch/Brunch uit de Russische keuken, Ingrediënten: 1 kg haringfilets, 300 g boter, 300 g aardappelen (geschild), 300 g bloem, 4 hardgekookte eieren, 1/2 dl rijst, 1 dl visbouillon (van […]
  • Tomaten-UischoteltjeTomaten-UischoteltjeLunch/Brunch uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 8 dunne sneetjes oud brood zonder korst, paneermeel, 25 gram boter, 4 schoongemaakte en kleingesneden uien, 300 gram in plakjes […]
  • Hartig Hapje bij de soepHartig Hapje bij de soepBijgerecht uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 1 pak soepstengels met sesam (Grand Italia) 100 gr. flinterdunne Parmaham Lees verder » Thaise zoetzure dipsausSauzen/dressings uit de […]
  • Picalilly-Dipsaus.Picalilly-Dipsaus.Sauzen/dressings uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 2eetlepels picalilly-3eetlepels mayonaise-1/2 bekertje yoghurt-1hardgekookt ei-gehakte peterselie. Lees verder » Reepjes paling […]

Comments are closed.