Jordanese gehaktballen van Tante Josje Willemse



mrt 31, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Jordanese gehaktballen van Tante Josje Willemse

Hoofdgerecht uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 500 gr kalfsgehakt 300 gr Hollandse garnalen 1 kleine ui, fijngesnipperd 3 takjes … Lees verder »

Bonenworstjes En Spinazierondjes

Borrelhapjes uit de Vegetarische keuken, Ingrediënten: Voor de bonenworstjes: scheut olijfolie 1 ui 2 tenen knoflook 1 blik pintobonen 1 kop kant en klare tomatensalsa 7 lapjes filodeeg 100 gr boter voor de … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • APPEL MET KIPPENLEVER PATÉ HAPJE VOOR BIJ FEESTJEAPPEL MET KIPPENLEVER PATÉ HAPJE VOOR BIJ FEESTJEBorrelhapjes uit de Multi-culturele keuken, Ingrediënten: 3 grote rode appels citroensap 125 g kippenlever paté verse oregano blaartjes Lees verder » reuzegarnalen in de […]
  • Gepeperde knoflookgarnalenGepeperde knoflookgarnalenAnders uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 12 grote garnalen (diepvries) of vers 4 eetl. olijfolie 2 tenen knoflook 1 rode Spaanse … Lees verder » Saucijsjes In DeegBorrelhapjes, […]
  • Blini’s met taramosalata, RuslandBlini’s met taramosalata, RuslandBorrelhapjes uit de Russische keuken, Ingrediënten: 1 pak mini-blini′s 125 gr viskuit 4 a 5 sneetjes oud wit brood 1 teentje knoflook halve ui, fijngehakt sap van halve citroen 1 ei […]
  • ACHTJUWELENRIJSTACHTJUWELENRIJSTHoofdgerecht uit de Chinese keuken, Ingrediënten: 250 g langkorrelrijst, zout, 300 g kipfilet, 1 ui, 1 prei, 100 g kastanjechampignons, 5 eetlepels olie, 150 g diepvriesdoperwten, 125 g […]
  • Vishapjes in bladerdeegVishapjes in bladerdeegBorrelhapjes, Ingrediënten: 100 gram gekookte vis in kleine stukjes snijden 1 kruiden visstick van Versteegen 2 sjalotjes, heel fijn gesnipperd 4 el room cullinair 1 ei 2 el bieslook […]
  • Tomaten-kaashapjeTomaten-kaashapjeDieetgerecht uit de Slanke keuken, Ingrediënten: 1 snee volkorenbrood 1 theel halvarine 1 kleine ui kummel 100 gr kaas 150 gr tomaten olievrije slasaus Lees verder » TapenadeBorrelhapjes […]
  • Hartig hapje van Kousenband met ham en bladerdeegHartig hapje van Kousenband met ham en bladerdeegVoorgerecht uit de Fusion keuken, Ingrediënten: 250 gram kousenband 1 middelgrote ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, in kleine plakjes gesneden 1 rode peper, in de lengte gehalveerd, […]
  • Italiaans hapjeItaliaans hapjeLunch/Brunch uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 200 gr. gemalen parmezaanse kaas, vers rode port 2 tenen knoflook (geperst) 4 takjes basilicum, verse 1 el. olijfolie Peper 4 stronkjes […]

Comments are closed.