Kleine sandwich van sjalot, zoute haring en roggebrood



mrt 30, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Kleine sandwich van sjalot, zoute haring en roggebrood

Lunch/Brunch uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 2 sjalotten, 1 zoute haring, 1 plakje roggebrood, 1 stevige, zure appel (bijv. Granny … Lees verder »

Tiropitta

Buffet uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 500 gr feta 4 dl melk 6 eieren 40 gr boter 450 gr bladerdeeg water munt Lees verder »

Lekkere Recepten

  • HaringhapjeHaringhapjeLunch/Brunch uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 2 zoute haringen* 2 theelepels kappertjes* 1 in dunne ringen geneden sjalotje* 1 eetlepel zure room* versgemalen peper* 4 sprietjes […]
  • Toast met HaringsaladeToast met HaringsaladeBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 4 plakjes bladsla 3 eieren 1 granny smith 1 eetlepel citroensap 2 eetlepels zoetzure ziveruitjes 1 theelepel mosterd 1 eetlepel olie 4 […]
  • Gevulde kaasrolletjes.Gevulde kaasrolletjes.Lunch/Brunch uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 225 gr feta,225 gr gruyere,1 dl melk,2 eieren,peterselie,nootmuskaat,50 gr boter,450 gr bladerdeeg. Lees verder » Tomaten met mozzarella […]
  • KruidenballetjesKruidenballetjesLunch/Brunch uit de Belgische keuken, Ingrediënten: Voor ongeveer 45 balletjes. 750 g gehakt, 1 ei, 1 ui fijngesnipperd, 2 geplette teentjes knoflook,worcestershiresauce, olie, 2 eetlepels […]
  • HeilbothapjeHeilbothapjeLunch/Brunch uit de Belgische keuken, Ingrediënten: -8 sneetjes witbrood -50 g boter -250 g gerookte heilbot -1 tomaat -peterselie -dille -1 krop sla Lees verder » ZalmloempiaBorrelhapjes […]
  • Sjalottenboerenbrood met gedroogde vijgen en pijnboompittenSjalottenboerenbrood met gedroogde vijgen en pijnboompittenLunch/Brunch, Ingrediënten: 1 pak boerenbroodmix 100 g sjalotten 50 g pijnboompitten 100 g gedroogde vijgen 0,5 dl olijfolie 20 g … Lees verder » PangsitVoorgerecht uit de Indonesische […]
  • TortillarolletjesTortillarolletjesLunch/Brunch uit de Mexicaanse keuken, Ingrediënten: 4 bloemtortilla′s 6 eetlepels milde salsa saus 100gr choriso 100gr ham 6 blaadjes lolllo rosso sla 4 eetleels zoetzure paprike reepjes […]
  • bladerdeeghapje met ham en roomkaasbladerdeeghapje met ham en roomkaasLunch/Brunch, Ingrediënten: 6 plakjes diepvries bladerdeeg - kleine ui - 2 eetlepels fijngehakte peterselie - 100 gram gekookte achterham - 1 ei … Lees verder » Toast met pate van gerookte […]

Comments are closed.