Kruidenballetjes



jan 15, 2013   //   by DSK   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Lunch/Brunch uit de Belgische keuken, Ingrediënten: Voor ongeveer 45 balletjes. 750 g gehakt, 1 ei, 1 ui fijngesnipperd, 2 geplette teentjes knoflook,worcestershiresauce, olie, 2 eetlepels verse gehakte rozemarijn, 1 … Lees verder »


Hazelnootbrood

Tussendoortje uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 175 gr boter 300 gr basterdsuiker of heel fijne kristalsuiker 500 gr bloem 100 gr melk 100 gr ongepelde en in stukjes gebroken hazelnoten 5 gr koekkruiden 5 gr … Lees verder »

Wat is uw mening?

Ververs afbeelding
*

Adverteer hier!


Menukaart

  • Desserten
  • Hapjes
  • Hoofdgerechten
  • Salades
  • Soep

ReceptRecept op Facebook

Laatste Twits

  • The RSS feed for this twitter account is not loadable for the moment.
  • Powered by: Website Design Companies

Follow @ReceptReceptnl on twitter.

Open vacatures