Kruidendip.



mrt 14, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Kruidendip.

Sauzen/dressings uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 4eetlepels kwark-zout-witte peper-uienpoeder-4eetlepels room-4eetlepels fijngehakte peterselie,bieslook,kervel en dille. Lees verder »

Gevulde kwarteleitjes

Borrelhapjes, Ingrediënten: 8 kwarteleitjes – ? el. mayonaise – peper – zout – 1 tl. zalmeitjes – takje peterselie Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Sleeswijkse garnalenschotelSleeswijkse garnalenschotelLunch/Brunch uit de Duitse keuken, Ingrediënten: -250 g gepelde Noorse garnalen -30 g ui -peterselie ; dille fijngehakt -125 g mayonaise -2 eetlepels yoghurt -zout en witte peper uit de … […]
  • Gevulde champignons a la RobertGevulde champignons a la RobertVoorgerecht uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 16 flinke champignons. 2 ons roquefort-kaas. room of koffieroom. zout en peper. citroen.peterselie. Lees verder » Thaise vleeskransBuffet […]
  • borrelhapjes met pestoborrelhapjes met pestoBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: Pesto Lees verder » Dillemayonaise.Sauzen/dressings uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 2dl mayonaise-60g bulgaarse […]
  • Japanse EierhapjesJapanse EierhapjesBorrelhapjes uit de Japanse keuken, Ingrediënten: 3 eieren,6 plakjes rookvlees(vleeswaren),18 sprietjes bieslook,2 tl sojasaus,2 tl geraspte mierikswortel,enkele druppels tabasco,1/3 […]
  • Ei-basilicum hapjeEi-basilicum hapjeBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 1 wit casinobrood 6 eieren 3 el mayonaise 2 el crème fraîche 1 el bieslook 1 el peterselie zout en peper basilicumblaadjes Lees verder […]
  • Kruidige Haring-Komkommer TorentjesKruidige Haring-Komkommer TorentjesBorrelhapjes, Ingrediënten: 1 komkommer, 1 eetlepel fijngeknipte dille, 1 eetlepel fijngeknipte peterselie, 1 eetlepel fijngeknipte bieslook, 2 theelepels olie, 1 theelepel kruidenazijn, […]
  • bladerdeeghapjesbladerdeeghapjesBorrelhapjes, Ingrediënten: Bladerdeeg, zalm en/of ham roomkaas dille en/of bieslook Lees verder » MosseltomaatjesBorrelhapjes, Ingrediënten: 12 kleine tomaatjes, 200 g gekookt mosselvlees […]
  • roerei met ham en kruidenroerei met ham en kruidenLunch/Brunch uit de Kinderkeuken keuken, Ingrediënten: 2 eieren 2 eetlepels melk zout peper 1 pakje ham een paar sprietjes bieslook 2 takjes peterselie 10 gram boter of margarine Lees […]

Comments are closed.