Kruidig Eitje



Dec 11, 2012   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: Recept voor 8 hapjes 4 eieren 3 el zure room 2 el fijngeknipte verse kervel peper en zout Lees verder »


Amuse spiesje van aardappeltjes en knoflook

Borrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: 24 kleine nieuwe aardappeltjes, in de schil gekookt 12 teentjes knoflook gepeld 2 rode … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Italiaanse bladerdeeghapjesVoorgerecht uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 2 plakjes bladerdeeg, 1 mozzarellakaasje, 2 eetl kant en klare tomatensaus, 1 theel … Lees verder » Tartaartje van haringTussendoortje […]
  • Geurige krabcakejesHoofdgerecht uit de Thaise keuken, Ingrediënten: 450-560 gr. wit krabvlees 225 gr. nieuwe aardappels, gekookt en pureerd met wat zout 3 el. … Lees verder » Amuse venetienBorrelhapjes, […]
  • Tomaat Met LevermousseBorrelhapjes, Ingrediënten: 4 grote tomaten (of voor een hapje 8 kleine), 150 gr. smeerleverworst, 3 el creme fraiche, (2 el madera als het voor grote mensen is) Lees verder » Salade van […]
  • SardinegehakthapjesVoorgerecht uit de Marokkaanse keuken, Ingrediënten: 1 kilo sardientjes; 6 tenen knoflook; 2 eieren; 60 gram bloem; 20 gram … Lees verder » Rolletjes van Hollandse NieuweLunch/Brunch uit […]
  • Kaviaar KrieltjesBorrelhapjes uit de Andere keuken, Ingrediënten: 30 nieuwe krieltjes. 1 kop zure room. 2 eetl. kaviaar. Lees verder » Bruine baguette met bacon en avocadosalsaBrood uit de Internationale […]
  • Haringhapjes met tortillachips en pittige sausBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 50 g veldsla 1 klein uitje 1 klein tomaatje 6 eetlepels zure room 3 gefileerde … Lees verder » Gemarineerde olijvenBorrelhapjes uit de […]
  • GEVULDE EIPARTJESBorrelhapjes uit de Multi-culturele keuken, Ingrediënten: 3 eieren, hard gekookt en gepeld - 1 e Mon Chou, luchtig geklopt - 2 e pesto - 2 tomaten, van zaden ontdaan en in partjes in […]
  • Kip- bladerdeeg flapjesVoorgerecht uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: * 8 plakjes diepvries bladerdeeg * 20 gr boter * 125 gr champignons * naar smaak peper en zout * 200 gr gaar kippenvlees * 1 hard […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.