LIKKEPOT



mrt 31, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor LIKKEPOT

Borrelhapjes uit de Multi-culturele keuken, Ingrediënten: 200 g roompate – 3 e creme fraiche of slagroom – 3 e rode port of cognac – cayenne peper – toast of stokbrood – kerstomaatjes – augurkjes Lees verder »

Pangsit

Bijgerecht uit de Indonesische keuken, Ingrediënten: 225 gram wonton deegvellen, 1 eiwit, olie om te frituren. Vulling: 2 eetlepels olie, 120 gram gepelde pinda′s, 2 teentjes knoflook uit de pers, 225 gram grofgehakte … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • MakreelballetjesMakreelballetjesBorrelhapjes uit de Internationale keuken, Ingrediënten: [8list]500gr: gaargekookte makreel of een andere vissoort of garnalen[*list]1 kleine … Lees verder » LikkepotBorrelhapjes uit de […]
  • selderij met zalmpateselderij met zalmpateBorrelhapjes, Ingrediënten: 1 struikje bleekselderij* 225 gram gerookte zalm*50 gram boter*1 el olijfolie*2 el citroensap* 2 el yochert*2 el creme fraice* mes[unt cayenne peper* 1 eiwit. […]
  • Sjalottenboerenbrood met gedroogde vijgen en pijnboompittenSjalottenboerenbrood met gedroogde vijgen en pijnboompittenLunch/Brunch, Ingrediënten: 1 pak boerenbroodmix 100 g sjalotten 50 g pijnboompitten 100 g gedroogde vijgen 0,5 dl olijfolie 20 g … Lees verder » PangsitVoorgerecht uit de Indonesische […]
  • Boursin spread van kappertjes en basilicum op appelBoursin spread van kappertjes en basilicum op appelBorrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: 1 Appel, klokhuis uitgestoken 100 gr Boursin Ail & Fine Herbes 1 el Kappertjes, afgespoeld, … Lees verder » PangsitHoofdgerecht uit de […]
  • Bruschetta met gemarineerde tonijn en lavaspestoBruschetta met gemarineerde tonijn en lavaspestoLunch/Brunch, Ingrediënten: Marinade tonijn: 400 gr tonijn 1 eetlepel gehakte look 1 eetlepel gehakte rozemarijn 1 eetlepel gehakte oregano 1 eetlepel gehakte basilicum 1 snuifje cayenne […]
  • zalmtortilla’szalmtortilla’sBorrelhapjes uit de Multi-culturele keuken, Ingrediënten: 2 kant-en-klare tortilla′s 1 pakje mon chou gerookte zalm verse bieslook peper en zout Lees verder » Champignons RoyalBorrelhapjes […]
  • Borrelhapje met grote garnalenBorrelhapje met grote garnalenBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken Lees verder » Mexico:Pittige FrittataHoofdgerecht uit de Mexicaanse keuken, Ingrediënten: 250 gr. langkorrel rijst, 1-2 rode spaanse pepers, 3 […]
  • Surinaamse KipSurinaamse KipHoofdgerecht uit de Surinaamse keuken, Ingrediënten: 300 g kipfilet; 2 el witte basterdsuiker; 2 el ketjap; 1 el azijn; 1 scheut ketchup (naar eigen smaak); 1 grote ui; 1 grote teen […]

Comments are closed.