Pate van sardientjes



Dec 31, 2012   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Borrelhapjes uit de Portugese keuken, Ingrediënten: 175 gram sardientjes in tomatensaus (3 blikjes) 100 gram zachte boter 1 theel citroensap 1 eetl fijngeraspte ui Lees verder »


Tostadas

Anders uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: – 3 teentjes knoflook – 1 stokbrood – 2 tomaten – scheutje wijnazijn – scheutje olijfolie extra vergine – zout, peper – kaas (bijvoorbeeld manchego) – sardines (blik) … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Spaanse canapesBuffet uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 16 sneetjes wit (casino)brood - ca. 150 gram (licht gezouten) boter, op kamertemperatuur - 1 teentje knoflook, ragfijn gehakt of uitgeperst - 12 […]
  • Vleespakketjes met chilidipBorrelhapjes, Ingrediënten: 1 pak diepvries filodeeg2 cm. verse gemberwortel2 teentjes knoflook200 gr. varkensfilet2 eetl. oliezoutversgemalen peperolie2 theel. sambal oelek 1 dl. witte […]
  • BagelhapjesBorrelhapjes uit de Vegetarische keuken, Ingrediënten: 4 bagels van een dag oud gehakte oregano chilipoeder zoete chilisaus Lees verder » gefrituurde kaasballetjesBorrelhapjes uit de […]
  • KinderhapjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 8 kleine bladerdeegbakjes 150 g filet americain 1 fijngehakt hardgekookt eiwit 8 blokjes jonge kaas 24 druiven 8 radijsjes 1 rodekool […]
  • Garnaal hapjeBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: -150 g gepelde garnalen -25 g geraspte belegen kaas -1 el fijngesnipperde peterselie -1 el citroensap -1 rode Spaanse ui, in ringetjes […]
  • Bruschetta met pateBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 2 a 3 teentje′s knoflook, gepeld 6 el olijfolie extra vierge 1 mini ciabattabroodje, in sneetjes 1/2 stevige appel (Jonagold), […]
  • Lepelhapje met tartaar van zalmBorrelhapjes, Ingrediënten: 200 gr. zeer verse zalm - fijngehakte ui - enkele kappertjes - fijngehakte augurk - wat gehakte peterselie - peper - zout - enkele druppels worcestershiresaus - […]
  • SaucijzenrondjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 1 flinke ui 15 g. boter of 1 eetl. olie 3 eetl. rozijnen 1 theel. kerrie, mespunt kaneel, zout en versgemalen peper. 1 volkorencracker […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.