PESTO EIEREN MET SPEK



mrt 31, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor PESTO EIEREN MET SPEK

Borrelhapjes uit de Multi-culturele keuken, Ingrediënten: 6 nummer. 4 of 5 eieren, hard gekookt, gepeld en onder koud water tot gebruik bewaard – 1+1/2 e groene pesto (basilicumsaus) – 2 e olijfolie – 2 e gemalen parmezaanse … Lees verder »

Gevulde Champignons

Borrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: Doosje champignons 1/2 potje pesto (rosso) 1 ui 2 knoflooktenen peper geraspte parmezaanse kaas Olijfolie Lees verder »

Lekkere Recepten

  • garnalenhapjegarnalenhapjeBorrelhapjes, Ingrediënten: 1 bakje gepelde hollandse garnalen 1 potje pesto rosso 1 blikje danone partycroissantjes 1 ei Lees verder » Frikadel GorengBorrelhapjes uit de Indonesische […]
  • Spinazie CrostiniSpinazie CrostiniBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 300 gr. panklare spinazie 1 bakje groene pesto 1 ciabatta 3 eetl. geraspte Parmezaanse kaas Lees verder » Overheerlijke Hamrolletjes […]
  • Country-hapjes buffetCountry-hapjes buffetBuffet uit de Amerikaanse keuken, Ingrediënten: * 2 plakjes brood * 4 plakjes varkensrollade * 1 theelepel pesto * 40 gram hazelnoten ******** * 40 gram tortillachips * 25 gram geraspte […]
  • Kwartels Uit De HapjespanKwartels Uit De HapjespanFeestmaaltijd, Ingrediënten: 8 KWARTELS 2 UIEN 60 GRAM BOTER ZOUT PEPER PAPRIKAPOEDER Lees verder » Kappertjesgehakt met pestomayonaiseBorrelhapjes, Ingrediënten: 250 gr. kalfsgehakt, […]
  • PITTIG LEPELTJE MET FORELPITTIG LEPELTJE MET FORELBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: Voor ± 10 lepelhapjes gerookte forel 1 preiwit chilisaus witte … Lees verder » pesto-stokbroodjesBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, […]
  • Bladerdeegtoffee met spaans gehaktBladerdeegtoffee met spaans gehaktTussendoortje, Ingrediënten: 4 plakjes bladerdeeg 100 gr. stroganoffgehakt 1 hard gekookt ei 8 olijven naar smaak, gevulde met piment zijn ook lekker erin naar smaak 1/2 eetl. rozijnen 1 […]
  • Hartige Koekjes met Verse KorianderHartige Koekjes met Verse KorianderTussendoortje uit de Indiase keuken, Ingrediënten: 50 gram koriander 200 gram kikkererwtenmeel (Hindoestaanse toko) 1 Spaanse peper fijngemaakt zonder zaad 2 ? dl yoghurt 4 dl water 1 ? tl […]
  • PestohartjesPestohartjesBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 3 pl. bladerdeeg pesto (liefst zelf gemaakt) 75 gr. rauwe ham 60 gr. Parmezaanse kaas Lees verder » Paling In 'T GroenAnders uit de […]

Comments are closed.