Preitaart



nov 19, 2012   //   by bezoeker   //   Desserten  //  Reacties uitgeschakeld voor Preitaart

Preitaart
…Leg de prei op de bladerdeegbodem, op de prei de hamblokjes en giet daar het eimengsel over. Bak de taart 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Soortgelijke recepten:

Lekkere Recepten

  • Hoofd  PreitaartHoofd PreitaartHoofd : Preitaart...Leg de prei op de bladerdeegbodem, op de prei de hamblokjes en giet daar het eimengsel over. Bak de taart 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Print dit recept
  • Hoofd  ChampignontaartHoofd ChampignontaartHoofd : Champignontaart...met een vork wat gaatjes in. Verdeel het champignonmengsel over de deegbodem en giet het eimengsel erover. Bak de taart in een voorverwarmde oven van 200 graden in ongev
  • KokostaartjeKokostaartjeKokostaartje...het bladerdeeg uit tot een lap die in de bakvorm past en giet daar de vulling in. Bak de taart in 40 min op 180 graden. Joke Ladan Vorige Home Volgende Reacties op dit recept: Kokos
  • AardappeltaartAardappeltaartAardappeltaart...Vet een ovenschaal in en schep hierin het aardappel - uien mengsel. Giet hier het beslag over. Bak de taart 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Lekke
  • Aardappel  AardappeltaartAardappel AardappeltaartAardappel : Aardappeltaart...Vet een ovenschaal in en schep hierin het aardappel - uien mengsel. Giet hier het beslag over. Bak de taart 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Lekke
  • Hoofd  Gehakt ananastaartHoofd Gehakt ananastaartHoofd : Gehakt ananastaart...peper en zout en giet dit over het gehaktmengsel. Bedek het geheel met de reepjes bladerdeeg en bak de taart 30 minuten in een voorverwarmde oven van 225 graden. Prin
  • Ma – kiptaartMa – kiptaartMa - kiptaart...kipmengsel erin en giet hier het ei-kaasmengsel over. Dek het af met de over gebleven plakjes bladerdeeg. Bak de taart 40 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. So
  • Hartige zalmtaartHartige zalmtaartHartige zalmtaart...de taartvorm en giet het eimengsel erover. Bak de taart in het midden van de oven in 30 minuten...gaar en goudbruin. Serveer de taart warm. Opmerking Bron: tijd voor vis Pr

Comments are closed.