Quiche met zalm en garnalen



Jan 3, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Anders uit de Franse keuken, Ingrediënten: 4 plakjes (roomboter)bladerdeeg of deeg voor hartige taart (diepvries) 3 geroosterde paprika′s (uit pot) 3 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper 1/8 … Lees verder »


Hamballetjes

Borrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: -20 g boter -1 ui (fijngehakt) -250 g gekookte ham (in mini blokjes van 2 mm -peterselie -70 g boter, zout -200 g bloem -4 eieren Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Gemarineerde speklapjes in aspicBijgerecht uit de Andere keuken, Ingrediënten: 5 of 6 speklapjes, olijfolie extra vierge (100 ml), ketjap manis (250 ml), 1 ui, 1 lenteuitje, 3 knoflook tenen, 1 rode peper, rode balsamico […]
  • Gefrituurde ZalmTussendoortje uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 499 g. zalm uit blik, 1 middelgrote aardappel, 1 lente-uitje,fijngesnipperd. 1 el. paneermeel, 1 ei, losgeklopt, 2 el. olie. Lees […]
  • Bagna cauda uit PiemonteVoorgerecht uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 1 jonge, groene selderij andere zomergroenten (jonge wortels, paprika, radijzen, bodems van jonge artisjokken, babymais enz...) 1,5 dl […]
  • Mini Quiche LorrainesBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: -24 plakjes bladerdeeg (ontdooid) -60 g geraspte gruyere -30 g boter -2 plakjes bacon (fijngesneden) -1 ui (gesnipperd) -2 eieren -1,8 […]
  • Tempura van groentenBorrelhapjes uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 500 g gemengde groenten: groene paprika; aubergine; shi-take; champignons; mini-maiskolfjes enz. Deeg:1 eierdooier; 1,5 dl ijskoud […]
  • turks bladerdeeghapjeVoorgerecht uit de Turkse keuken, Ingrediënten: Bladerdeeg (vellen die 2x zo lang zijn als breed), geitenkaas, citroenzeste, komijn, koreanderwortel, rode paprika, losgeklopt eiwit. Lees […]
  • Provencaalse hapjesBorrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: Voor de paprikasalade: * 3 el olijfolie extra vierge * 2 rode paprika′s * 2 gele paprika′s * 1 teen knoflook, fijngesneden * 2 tl verse […]
  • Mossel- en spinazietapasBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 5 dunne plakjes chorizo2 teentjes knoflook1/2 dl. olijfolie1 kleine tomaat 2 eetl. azijn30 gekookte mosselen, in de schelp225 gr. […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.