Tempura van olifantenknoflook



Jan 18, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Bijgerecht, Ingrediënten: 200 gram tempurameel 4 dl. ijswater 2 eierdooiers plantaardige olie voor het frituren 2 bollen olifantenknoflook 2 dl. melk zeezout Lees verder »


Peertjes uit de oven.

Anders uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 6peren-125g amandelspijs-30g boter-1/2kop honing-sap van 1sinaasappel-geraspte schil van 1sinaasappel-poedersuiker. Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Peren Courgette RolletjesBorrelhapjes uit de Internationale keuken, Ingrediënten: Voor de rolletjes: 2-3 middelgrote courgettes; 200 gr jong belegen kaas; 150 gr rauwe ham; 2 grote blikken peren; zout; peper; […]
  • Haringhapjes met tortillachips en pittige sausBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 50 g veldsla 1 klein uitje 1 klein tomaatje 6 eetlepels zure room 3 gefileerde … Lees verder » Gemarineerde olijvenBorrelhapjes uit de […]
  • Gevulde dadel uit de oven.Borrelhapjes uit de Amerikaanse keuken, Ingrediënten: 150 gr.mon chou, 2 el.melk, 100gr.verkruimelde uitgebakken bacon, dadels zonder pit. Lees verder » KrieltjesslaSalades uit de […]
  • kaaskroketjesBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: - 35 g boter - 25 g bloem - 125ml melk - 115 g gemalen kaas - 1 eierdooier - 1 TL volle room - 1 TL nootmuskaat - 50 g paneermeel - 1 ei […]
  • ZalmrolletjesBorrelhapjes, Ingrediënten: Voor 20 rolletjes: 10 kleine bloemtortilla′s, 200 gram roomkaas, 1 el. citroensap, 1 tl. dijonmosterd, 1 el. gehakte dille, 400 gram gerookte zalm, verse […]
  • Mosselpotjes ( gekookte mosselen in kruidenboter )Voorgerecht uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 200 gram gekookte mosselen - 50 gram zachte boter - 3 eetlepels witbrood kruim - 1 dessertlepel tomatenpuree - 1 teentje geperste […]
  • GEFRITUURDE ASPERGESBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 16 asperges 200 gr. bloem 3 dl. bier 1 eiwit zout olie VOOR DE SAUS: 100 gr. boter 100 gr. bloem melk 1 ui tijm nootmuskaat zout peper […]
  • Coppelstock’S VletTussengerecht uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: Bros korstdeeg 2 haringen 2 dl melk 1 dl room 1 glas droge sherry 2 glazen witte wijn bouillon peterselie 400 gr fijngesneden […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.