Tomaten met mozzarella



Mrt 11, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Borrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: Voor een 10-tal hapjes 4 tomaten, 1 mozarella-kaasje, bosje basilicum, peper en zout, olijfolie Lees verder »


vogelnestjes

Tussendoortje uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 30 gr cacao 90 gr poedersuiker 60 gr boter 30 gr hagelslag 25 gr anijsmuisjes of geboortemuisjes Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Tomaat mozarella basilicum prikkertjeBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: - bakje cherrytomaatjes - bakje met verse basilicum of plantje. - bolletje mozarella Lees verder » Chocolade Amandel […]
  • Lepelhapje met ham en meloenBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: Meloen Port Rauwe ham Lees verder » EiwitglazuurAnders uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 100 gr poedersuiker een weinig eiwit […]
  • tomatentorentjesBuffet uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 4 tomaten in schijfjes. 2 bollen mozzarella in schijfjes. 12 basilicumblaadjes. 1 teen knoflook, gehakt. 4 eetlepels olijfolie. Peper en zout […]
  • Antipasti: Mozzarella met zongedroogde tomaatBuffet uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: Verse Mozzarella of goede buffel mozzarella, Zongedroogde tomaten op olie, olijf olie eerste persing liefst een kruidig type, basilicum of […]
  • Gevulde tomaten met mozzarella en parmahamBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 8 tasty tom trostomaten 1 bol mozzarella 15 blaadjes verse basilicum 4 plakjes parmaham of serranoham 2 el olijfolie 2 tl groene pesto […]
  • kokos hapjesTussendoortje uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 50 gr kokosvet 100 gr diabeet chokolade 50 gr gemalen kokos 1 eetlepel strorum Lees verder » Dipsaus van gedroogde […]
  • Gevulde paprikarolletjesBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 1 grote rode paprika′s, 50 gram zachte geitenkaas, een paar blaadjes basilicum, zout en peper. Lees verder » NotenbrokjesTussendoortje […]
  • Hapjes Voor Fijnproevers!Borrelhapjes uit de Italiaanse keuken Lees verder » Kreeftkroketjes met lente-ui en dilleBorrelhapjes, Ingrediënten: 200 gr. gaar kreeftenvlees - gesnipperd lente-uitje - 2 el. fijngehakte […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.