Twents Lunchhapje



Feb 16, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Lunch/Brunch uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 250 gr doorregen spek == halve liter pannenkoekbeslag == 1 pakje roggebrood ==== Lees verder »


Loempia

Bijgerecht uit de Multi-culturele keuken, Ingrediënten: (Ik maak de vellen niet zelf, maar koop ze kant en klaar uit de diepvries) (de bereidingstijd is dan veel korter). Voor de liefhebber toch het recept om zelf de deeg … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • zalmtortilla’sBorrelhapjes uit de Multi-culturele keuken, Ingrediënten: 2 kant-en-klare tortilla′s 1 pakje mon chou gerookte zalm verse bieslook peper en zout Lees verder » Champignons RoyalBorrelhapjes […]
  • spinazietaartOvenschotel, Ingrediënten: *400-500 gram spinazie (diepvries maar kan natuurlijk ook vers) *2 eieren *1 1/2 rode ui *knoflookteentje *3 grote kastanjechampignons *naar keuze:300 gram […]
  • WildballetjesTussendoortje uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 20 konijnenstaartjes, 200 gram gepelde hollandse garnalen, 500 gram tagliatelle, 0,5 liter (olijf)olie (om in te frituren), 100 gram […]
  • KIPHAPJES MET PITBorrelhapjes, Ingrediënten: VOOR 20 STUKS: 100 gr kipfilets 11/2 dl bouillon 200 gr zelfrijzend bakmeel 1/2 tl zout 1 tl paprikapoeder 80 gr koude boter in blokjes 1 ei 5 el koud water 1 […]
  • Gemengde tempurahapjesBorrelhapjes uit de Chinese keuken, Ingrediënten: -12 keizergarnalen -1 vel nori (in dunne reepjes) -250 g tempurameel of gewone bloem -5 dl ijswater -2 eierdooiers (losgeklopt) -olie (om […]
  • Kleine sandwich van sjalot, zoute haring en roggebroodLunch/Brunch uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 2 sjalotten, 1 zoute haring, 1 plakje roggebrood, 1 stevige, zure appel (bijv. Granny … Lees verder » TiropittaBuffet uit de Griekse […]
  • HaringhapjeLunch/Brunch uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 2 zoute haringen* 2 theelepels kappertjes* 1 in dunne ringen geneden sjalotje* 1 eetlepel zure room* versgemalen peper* 4 sprietjes […]
  • Fries roggebrood met kersenjamTussendoortje uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: -1 sneetje donker roggebrood -kersenjam -1 flinke lepel H?ttenk?se -1 theelepel vanillesuiker Lees verder » Ham in bladerdeeg met […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.