Vleespakketjes met chilidip



dec 31, 2012   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Vleespakketjes met chilidip

Borrelhapjes, Ingrediënten: 1 pak diepvries filodeeg2 cm. verse gemberwortel2 teentjes knoflook200 gr. varkensfilet2 eetl. oliezoutversgemalen peperolie2 theel. sambal oelek 1 dl. witte wijnazijn2 eetl. suiker Lees verder »

Olijventapenade

Tussendoortje uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: – 2 teentje knoflook – 4 ansjovisfilets – 5 zongedroogde tomaten – 250 gram groene olijven – 3 3 takjes basilicum – 1 dl Bertolli olijfolie extra vergine – peper Lees verder »

Lekkere Recepten

  • SpinakopataSpinakopataBorrelhapjes uit de Griekse keuken, Ingrediënten: -10 vellen filodeeg, ontdooid -225 gram bladspinazie (diepvries), ontdooid -200 gram feta, verkruimeld -2 eieren -1/2 theelepel nootmuskat […]
  • Gefrituurde borrelhapjes.Gefrituurde borrelhapjes.Borrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: Gehakt ? kipfilet ? reepjesvlees ? prei ? bloem ? ei ? paneermeel ? kerriepoeder ? sambal ? … Lees verder » GarnalendipSauzen/dressings […]
  • Gemarineerde AspergesGemarineerde AspergesBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 100 gram groene asperges 1 sjalotje 1 teentje knoflook 2 dl extra vergine olijfolie 1 dl cabernet sauvignon azijn of andere goede witte […]
  • Paprika in VinaigrettePaprika in VinaigretteBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 8 kleine paprika′s (piquillo) 1 teentje knoflook 1 dl olijfolie extra vergine 1 tl fijne mosterd 1 el cabernet sauvignonazijn of andere […]
  • Pate van sardientjesPate van sardientjesBorrelhapjes uit de Portugese keuken, Ingrediënten: 175 gram sardientjes in tomatensaus (3 blikjes) 100 gram zachte boter 1 theel citroensap 1 eetl fijngeraspte ui Lees verder » […]
  • GEVULDE EIPARTJESGEVULDE EIPARTJESBorrelhapjes uit de Multi-culturele keuken, Ingrediënten: 3 eieren, hard gekookt en gepeld - 1 e Mon Chou, luchtig geklopt - 2 e pesto - 2 tomaten, van zaden ontdaan en in partjes in […]
  • Roggebrood met brie en sjalottencompoteRoggebrood met brie en sjalottencompoteBorrelhapjes, Ingrediënten: 1 eetl. olijfolie, 5 sjalotjes, 1 teentje knoflook, 1 theel. bruine suiker of honing, zout en versgemalen peper, 150 … Lees verder » Amuse […]
  • HaringhapjeHaringhapjeBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: Zie bereiding Lees verder » Sushi Met Geroosterde TonijnBijgerecht uit de Japanse keuken, Ingrediënten: 500 gr tonijnfilet 5 eetl […]

Comments are closed.