Vleespakketjes met chilidip



Dec 31, 2012   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Borrelhapjes, Ingrediënten: 1 pak diepvries filodeeg2 cm. verse gemberwortel2 teentjes knoflook200 gr. varkensfilet2 eetl. oliezoutversgemalen peperolie2 theel. sambal oelek 1 dl. witte wijnazijn2 eetl. suiker Lees verder »


Olijventapenade

Tussendoortje uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: – 2 teentje knoflook – 4 ansjovisfilets – 5 zongedroogde tomaten – 250 gram groene olijven – 3 3 takjes basilicum – 1 dl Bertolli olijfolie extra vergine – peper Lees verder »

Lekkere Recepten

  • SpinakopataBorrelhapjes uit de Griekse keuken, Ingrediënten: -10 vellen filodeeg, ontdooid -225 gram bladspinazie (diepvries), ontdooid -200 gram feta, verkruimeld -2 eieren -1/2 theelepel nootmuskat […]
  • Gefrituurde borrelhapjes.Borrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: Gehakt ? kipfilet ? reepjesvlees ? prei ? bloem ? ei ? paneermeel ? kerriepoeder ? sambal ? … Lees verder » GarnalendipSauzen/dressings […]
  • Gemarineerde AspergesBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 100 gram groene asperges 1 sjalotje 1 teentje knoflook 2 dl extra vergine olijfolie 1 dl cabernet sauvignon azijn of andere goede witte […]
  • GEVULDE EIPARTJESBorrelhapjes uit de Multi-culturele keuken, Ingrediënten: 3 eieren, hard gekookt en gepeld - 1 e Mon Chou, luchtig geklopt - 2 e pesto - 2 tomaten, van zaden ontdaan en in partjes in […]
  • Roggebrood met brie en sjalottencompoteBorrelhapjes, Ingrediënten: 1 eetl. olijfolie, 5 sjalotjes, 1 teentje knoflook, 1 theel. bruine suiker of honing, zout en versgemalen peper, 150 … Lees verder » Amuse […]
  • HaringhapjeBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: Zie bereiding Lees verder » Sushi Met Geroosterde TonijnBijgerecht uit de Japanse keuken, Ingrediënten: 500 gr tonijnfilet 5 eetl […]
  • Vleespakketjes met ChilidipBijgerecht uit de Chinese keuken, Ingrediënten: 1 pak diepvries filodeeg (easy Bakery), 2 cm verse gemberwortel, 2 teentjes knoflook, 200 g varkensfilet, 2 eetlepels olie, zout, […]
  • AardappelcroquettenBorrelhapjes uit de Russische keuken, Ingrediënten: 1 kg aardappelen, gekookt en geschild 5 eetl (zure) room zout zwarte peper snuf cayennepeper 1 theel knoflook, uitgeperst 2 eierdooiers, […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.