Wraps met zalm, rucola, lenteui en kruidenkaas



Mrt 21, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Lunch/Brunch, Ingrediënten: 3 wraps bakje smeerbare kruidenkaas Pakje gerookte zalm 1 lenteuitje beetje rucola Lees verder »


Kaasballetjes

Borrelhapjes, Ingrediënten: 6 eiwitten ruim 300 gr geraspte oude boerenkaas een beetje bloem bakolie Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Lunchhapjes met eiLunch/Brunch uit de Belgische keuken, Ingrediënten: Eitje met dille en gerookte vis: Breng in een pannetje ruim water tot tegen de kook aan. Kook 4 eitjes 2 to 3 minuten. Snij er […]
  • Romige zalmsausSauzen/dressings uit de Internationale keuken, Ingrediënten: Voor 1 schaaltje:200 g roomkaas-100g gerookte zalm-5 eetlepels room-peper-gehakte bieslook. Lees verder » […]
  • Romige zalmrolletjesLunch/Brunch uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 1 bosuitje peper, zout 1 eetlepel melk 40 gram roomkaas (light) 2 grote wraptortilla?s 150 gram gerookte zalm Lees verder » mosselen […]
  • Quesadilla`sLunch/Brunch uit de Mexicaanse keuken, Ingrediënten: 4 wraps 30 gram geraspte oude kaas 1 bol buffelmozzarella 2 kleine rode uien 1 eetlepel … Lees verder » Sardientjes in […]
  • pastataart met aubergineLunch/Brunch uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 2a3aubergines-zout-1fijngesneden prei-3eieren losgeklopt-1/2kop olijfolie-2eetlepels verse basilicum versneden-1blik passata di […]
  • HamsnacksLunch/Brunch uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 4 dikke plakken gekookte ham(samen ca. 200 gram)*2 grote tomaten*1 ui*4 eetlepels geraspte kaas*4 sneetjes brood*boter*enkele takjes […]
  • Broodje SpamLunch/Brunch uit de Indonesische keuken, Ingrediënten: 6 eieren 1 blikje lunchworst (340 gram) blaadjes (krul) sla (circa 1/2 krop) 6 witte of bruine puntbroodjes 1 eetlepel margarine Voor […]
  • Scampi amuseTussengerecht, Ingrediënten: Mayonaise, melk, 1teen knoflook, peterselie, peper, 400gr. Rucola, 350gr scampi`s(gamba`s), ketjap manis marinade Lees verder » Gerookte-zalmblini's met […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.