Zomerse wrap



mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Zomerse wrap

Lunch/Brunch, Ingrediënten: 3 Kipfilets 1 Mango 2 Lente-uitjes 8 Blaadjes ijsbergsla 4 Grote bloemtortilla`s 3 el Mayonaise – 1 el zoete chilisaus – scheutje sojasaus Boter om te bakken enkele blaadjes munt – peper amp; … Lees verder »

Komkommer-Appelsalade Met Sour Cream Dressing

Salades, Ingrediënten: 1 grote komkommer 2 friszure appels 1 bos radijs 1 doosje tuinkers 1/2 teentje knoflook 1 bekertje zure room 1 theelepel scherpe mosterd 1 theelepel verse fijngehakte basilicum zout en peper … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Elzasser appelsaladeElzasser appelsaladeLunch/Brunch, Ingrediënten: 2 handappels1 niet zo grote ui1 grote augurk150 gr. Elzasser cervelaat in plakken van 1/2 cm. dik2 eetl. olijfolie1 eetl. azijnzoutpepermespuntje suiker Lees […]
  • komkommerhapjekomkommerhapjeBijgerecht, Ingrediënten: - 1 grote komkommer - 1 el bruine basterdsuiker - 2 el azijn - halve tl zout - 1 el munt fijngehakt Lees verder » Garnalen AcapulcoVoorgerecht uit de Mexicaanse […]
  • Broccoli-kiphapjesBroccoli-kiphapjesBorrelhapjes uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 100 gr broccoliroosjes 75 gr plakjes kip met kerrie (vleeswaren) 1 vel fillodeeg (diepvries) 25 gr gesmolten boter 4 eetlepels […]
  • SardinegehakthapjesSardinegehakthapjesVoorgerecht uit de Marokkaanse keuken, Ingrediënten: 1 kilo sardientjes; 6 tenen knoflook; 2 eieren; 60 gram bloem; 20 gram … Lees verder » Rolletjes van Hollandse NieuweLunch/Brunch uit […]
  • ragout van wilde champignonsragout van wilde champignonsTussengerecht uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 200 gr gemengde, wilde champignons 30 gr boter 1 teentje knoflook mespuntje vleesextract peper zout enkele takjes peterselie Lees […]
  • Munt Chocoladekoffie.Munt Chocoladekoffie.Dranken, Ingrediënten: Koffie, Anders, Anders Lees verder » CoctailsausSauzen/dressings, Ingrediënten: 1/4 kop mayonaise 1/4 kop ketchup 1/4 kop zure room 1/2 theelepel selderijzout 2 […]
  • Komkommersnack voor bij de zomerse borrelKomkommersnack voor bij de zomerse borrelBijgerecht uit de Europese keuken, Ingrediënten: Voor 8 hapjes 1 zoete puntpaprika 10 blaadjes verse munt 1 komkommer Balsamicoazijn Lees verder » Mousse van erwten met carpaccio van st. […]
  • Gevulde eieren met gerookte zalm en roomkaasGevulde eieren met gerookte zalm en roomkaasTussendoortje uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 8 eieren, 100 gram verse roomkaas, 100 gram gerookte zalm (snippers) vers gemalen peper, peper en zout, toefjes dille, klein […]

Comments are closed.