GEVULDE EITJES



Jan 6, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!

Borrelhapjes, Ingrediënten: Voor 12 gevulde eieren heb je nodig: 6 hardgekookte eieren, 3 flinke eetlepels mayonaise, een blikje tonijn op water, een snufje cayennepeper en een snufje paprikapoeder, een eetlepel kappertjes, … Lees verder »


Kaaspate

Voorgerecht uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 150 g zachte geitenkaas 2 teentjes knoflook 150 g gorgonzola ca. 125 ml witte wijn 1 el fijngehakte verse salieblaadjes 2 el fijngeknipte bieslook. Lees verder »

Lekkere Recepten

  • warme krab dipsaus met mexiaanse chipswarme krab dipsaus met mexiaanse chipsBorrelhapjes uit de Mexicaanse keuken, Ingrediënten: < - 1 kleine ui - 250 gr. krabsticks - 250 gr. zachte verse kaas (mon chou) - 125 ml. creme fraiche - 2 tl.paprikapoeder - 1 […]
  • friandel-panfriandel-panAnders uit de Indonesische keuken, Ingrediënten: 500 gr gehakt. EEn beetje gemalen noodmuskaat. Twee fijn gemalen kruidnagel.Een thee lepel sambal oelek. Een pap lepel ketchap manis. Een […]
  • Marokkaanse kippenvleugelsMarokkaanse kippenvleugelsMarokkaanse keuken, Ingrediënten: 1 teentje knoflook 50 ml volle yoghurt 1 el olijfolie 2 tl gemalen koriander 1 tl gemalen komijn 0,5 tl gemalen kaneel zout versgemalen peper 16 […]
  • fruithapjefruithapjeTussendoortje, Ingrediënten: 1 appel of peer of banaan of een stuk meloen of gebruik je fantasie. Sinas of up-drank. Lees verder » tomatensaus-sambalSauzen/dressings uit de Surinaamse […]
  • Citroenen met tonijnvullingCitroenen met tonijnvullingLunch/Brunch uit de Belgische keuken, Ingrediënten: -4 grote citroenen -2 hardgekookte eieren -2 eetlepels olie -1 fijngeknepen teen look -1 eetlepel zachte mosterd -1 blikje tonijn in […]
  • Crostini`s met gorgonzola dolce en parmahamCrostini`s met gorgonzola dolce en parmahamBorrelhapjes, Ingrediënten: Voor circa 8 crostini`s 1 ciabatta 50 ml olijfolie 1 flinke teen knoflook, gepeld 250 g gorgonzola dolce 8 … Lees verder » Kaaskoekjes.Banket uit de Nederlandse […]
  • Vishapjes met garnalen, zalm en tonijnVishapjes met garnalen, zalm en tonijnVoorgerecht uit de Internationale keuken, Ingrediënten: * Tomaatjes gevuld met avocado en Hollandse garnalen: 6 kleine, stevige tomaten 1 avocado 100 g Hollandse garnalen mayonaise […]
  • Kipfilet met tonijnmousseKipfilet met tonijnmousseBuffet uit de Mediterrane keuken, Ingrediënten: 1 klein blikje tonijn (op water), 100 gram kerstomaatjes, 3 el. mayonaise, 1 el. kappertjes, 250 gram gesneden gerookte kipfilet Lees verder […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.