Hartige bladerdeeghapjes



Feb 4, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!

Borrelhapjes, Ingrediënten: 2 plakjes roomboterbladerdeeg (diepvries) – 4 plakjes rauwe ham – 1 eierdooier Lees verder »


Romige kerriesaus

Sauzen/dressings uit de Chinese keuken, Ingrediënten: Voor 1potje van 3 1/2dl:1 1/4dl mayonaise-1 1/2theelepel kerrie-1 3/4dl magere yoghurt-1/2theelepel kurkuma-1/2theelepel cayennepeper-1/2theelepel … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • HAPJES 4HAPJES 4Borrelhapjes, Ingrediënten: Zie bereiding Lees verder » Kerrie Met AppelSauzen/dressings uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 1 appel sap van 1/4 citroen 1 theel kerriepoeder 1/2 dl […]
  • Pittige pompoenhapjesPittige pompoenhapjesBorrelhapjes uit de Indiase keuken, Ingrediënten: -1 el olie -1 ui (fijn gesnipperd) -3 verse of gedroogde kerrieblaadjes -1 el bruine mosterdzaadjes -2 th lepels kerrie madraspoeder -1/2 […]
  • Gemarineerde ChampignonsGemarineerde ChampignonsBorrelhapjes uit de Russische keuken, Ingrediënten: 500 gr kleine champignons 2 dl sherry-azijn 5 eetl olijfolie 5 eetl zonnebloemolie 1.5 eetl bruine basterdsuiker 3 eetl vers gehakte […]
  • Krokante hapjes met lamshaas en mint-jellyKrokante hapjes met lamshaas en mint-jellyBorrelhapjes, Ingrediënten: 2 plakjes roomboterbladerdeeg - 1 ei - 4 kleine lamshaasjes - 2 el. olijfolie - ? tl. tijm - 1 el. ingemaakte groene peperkorrels - zout - peper - 100 gr. verse […]
  • gevulde hapjesgevulde hapjesBorrelhapjes uit de Goedkope en snelle keuken, Ingrediënten: 6 plakjes roomboterbladerdeeg. zakje veldsla 200 gram gehakt (half om half) 100 gram kruidenroomkaas (paturain of dergelijke) […]
  • Pittige champignons met ham en taugé in pindasausPittige champignons met ham en taugé in pindasausAziatische keuken, Ingrediënten: 250 gram kleine champignons - sap van ½ citroen - zout - 2 eetlepels pindakaas - 1/2 dl melk - 1 … Lees verder » Indische MayonaiseSauzen/dressings uit de […]
  • ANANAS DIPSAUSANANAS DIPSAUSSauzen/dressings uit de Multi-culturele keuken, Ingrediënten: 115 g roomkaas - 2 e mayonaise - 2 e fruitchutney - 150 g fijn gemaakte ananas - zout en cayennepeper naar smaak Lees verder » […]
  • ham-kaastaart (feuillete savoyard)ham-kaastaart (feuillete savoyard)Hoofdgerecht uit de Franse keuken, Ingrediënten: 10 plakjes diepvriesbladerdeeg, ontdooid 200 g gekookte ham in stukjes snijden 150 g kaas in plakken, eentje die smelt (Gruyere of comte) 2 […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.