Kerstomaatjes met pesto



Jan 13, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: * 1 kop (= 250 ml) versgehakte peterselie * 2 teentjes knoflook * 2 eetlepels pijnboompitten * 4 eetlepels olijfolie * 1/4 kop verse basilicumblaadjes * 15 gr. boter op … Lees verder »


brusselse wafels met geflambeerd exotisch fruit

Nagerecht uit de Belgische keuken, Ingrediënten: WAFELS 50 g boter 2 eieren mespunt zout 2 eetl. basterdsuiker 1 dl melk 100 g bloem boter voor het wafelijzer Lees verder »

Lekkere Recepten

  • kerstomaatjes met pestoBorrelhapjes uit de Vegetarische keuken, Ingrediënten: Kop (= 250 ml) versgehakte peterselie * 2 teentjes knoflook * 2 eetlepels pijnboompitten * 4 eetlepels olijfolie * 1/4 kop verse […]
  • Chinese lepel met scampi op een bedje van spinazie met mozzaBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: - 1 pakje spinazie met mozzarella van Iglo - 1.5 dl melk - 20 gepelde scampi?s - 1/4 botje kervel - 20 chinese lepels Lees verder » […]
  • champignons a la grecqueBorrelhapjes uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 400 gr champignons 4 eetl olijfolie 1 ui peper zout 1 teentje knoflook sap van een 1/2 citroen glaasje witte wijn 2 eetl […]
  • Spinazie-zurkel-roomsoep met PassendaleSoepen uit de Belgische keuken, Ingrediënten: - 300 g bladspinazie (diepvries) - 100 g zurkel (bokaal) - 1 ui - 1 teentje knoflook - 2 eetl. boter - 2 dl room - 2 dl melk (of meer, naar […]
  • kaas krokettenBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 30 gr. boter, 30 gr.bloem, 2 1/4 dl melk, 3 eierdooiers, 200 gr, geraspte pittige kaas, nootmuskaat, peper en zout, 1 eetlepel […]
  • warme krab dipsaus met mexiaanse chipsBorrelhapjes uit de Mexicaanse keuken, Ingrediënten:
  • KaasartisjokhapjesBorrelhapjes uit de Engelse keuken, Ingrediënten: 200 gr. cheddar -1 blik artisjokhart -4 stuks eieren -2 tl. olijfolie -0.5 stuk ui -1 teentje knoflook -2 el. peterselie, verse, […]
  • Gemarineerde AnsjovisfiletsBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 300 gr verse ansjovisjes zout 4 eetl olijfolie 2 teentjes knoflook 1 glas witte wijn scheutjes citroensap bosje peterselie Lees verder » […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.