Kippenhapjes met kerrie en selder



Jan 31, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Anders uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 250 g kippenfilet 1.5 uien 1 stengel bleekselderij 2 cl arachideolie 1 teentje knoflook 0.5 appel (Boskoop) 5 g bloem (tarwebloem) 2 theelepels kerriepoeder 15 g … Lees verder »


pittige gehaktballetjes

Borrelhapjes uit de Indonesische keuken, Ingrediënten: 500 gram rundergehakt of tartaar 2 uien in snippers gesneden ketjap kokos gerapst sambal, naar smaak Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Kippenhapjes met kerrie en selderHoofdgerecht uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 250 g kippenfilet 1.5 uien 1 stengel bleekselderij 2 cl arachideolie 1 teentje knoflook 0.5 appelen (Boskoop) 5 g bloem (tarwebloem) 2 […]
  • Kippenhapjes met kerrie en selderBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 250 g kippenfilet 1.5 uien 1 stengel bleekselderij 2 cl arachideolie 1 teentje knoflook 0.5 appel (Boskoop) 5 g bloem (tarwebloem) 2 […]
  • kippenhapjes met kerrie en selderBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 250 g kippenfilet 1.5 uien 1 stengel bleekselderij 2 cl arachideolie 1 teentje knoflook 0.5 appelen (Boskoop) 5 g bloem (tarwebloem) 2 […]
  • hartige taartpuntjesBorrelhapjes uit de Goedkope en snelle keuken, Ingrediënten: Voor de bodem: 200 gram bloem. 100 gram margarine. 1 ei. 1 el suiker. voor de vulling: 250 gram bacon in plakjes. 5 eieren. 250 […]
  • garnalen – koriandertoastjes.Buffet uit de Mediterrane keuken, Ingrediënten: 500 gram gepelde garnalen.8 gesneden bosuitjes. 1 stengel citroengras,het witte gedeelte, gehakt.1 uitgeperst teentje knoflook.1 eiwit. 1 […]
  • Borrelhapje van kippelevertjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 500 gr. kippelevertjes 100 gr. bacon frituurvet prikkertjes Sausje: 2 el. … Lees verder » gwiedo's lekkere hete stinkende […]
  • Brood met pindakaas, komkommer en sambalLunch/Brunch, Ingrediënten: Sneetje (geroosterd) brood Pindakaas Komkommer Sambal Badjak Lees verder » Broodje Gevuld Met Oosters GehaktLunch/Brunch uit de Aziatische keuken, Ingrediënten: […]
  • Philippe Mouchel’s linzensalade (Australie)Bijgerecht uit de Australische keuken, Ingrediënten: 400 gram linzen 1 bouquet garni 1 wortel 1/2 ui VINAIGRETTE 200 milliliter witte wijnazijn 2 takjes verse rozemarijn schil van 2 […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.