Aardappeltjes in zalmjasje uit de oven.



Mrt 23, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Borrelhapjes uit de Fusion keuken, Ingrediënten: * 30 kleine,geschilde aardappeltjes à ca.20 g, * 300 g gerookte zalm, * 200 g ragfijn … Lees verder »


Soesjes

Nagerecht uit de Goedkope en snelle keuken, Ingrediënten: 50g boter. 60g bloem. 2 geklopte eieren. 150ml water. een bekertje slagroom. Lees verder »

Lekkere Recepten

  • ZalmBorrelhapjes uit de Fusion keuken, Ingrediënten: 1 pak burrito′s(liefst de groostste maat en naturel kan je heel goedkoop kopen bij de xenos scheelt veel geld) 350 gram bieslookroomkaas […]
  • HeksenhapjesAnders uit de Duitse keuken, Ingrediënten: Voor het deeg: 300 g bloem 2 Eieren 3 EL olie lauw water en zout voor de vulling 300 g paddestoelen (kunnen ook gewone champignongs zijn) 1 EL […]
  • Mini Quiche 2Borrelhapjes uit de Goedkope en snelle keuken, Ingrediënten: Salade cups (die kleine) Voor de vulling : 1/2 kopje fijngesnipperde ui - 2,5 el boter - 400 gr gerookte zalm in stukjes - 2 tl […]
  • Hartig hapje van Kousenband met ham en bladerdeegVoorgerecht uit de Fusion keuken, Ingrediënten: 250 gram kousenband 1 middelgrote ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, in kleine plakjes gesneden 1 rode peper, in de lengte gehalveerd, […]
  • CourgettekoekjesVegetarisch, Ingrediënten: 600 gram courgettes 2 eieren 35 gram bloem 3 takjes peterselie 2 takjes munt peper zout paprikapoeder olie voor het bakken Lees verder » Komkommer Met […]
  • MinikoninginnenhapjesBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 20 voorgebakken bladerdeegbakjes, 100 gr passendale-kaas, 100 gr gerookt spek in plakjes, 25 gr boter, 25 gr bloem, 3 dl melk, 75 gr […]
  • PalinghapjeBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 150 gr. gerookte palingfilet, 50 gr. ongezoete slagroom, 50 gr. creme fraiche, citroensap, zout, gemalen peper, dille, kleine […]
  • tonijn borrelhapjeBorrelhapjes uit de Goedkope en snelle keuken, Ingrediënten: Blikje tonijn op olie, een halve ijsbergsla, klein rood uitje, peper uit de molen, ong.een eetlepel mayonaise (het liefst mayo […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.