ppindakaas-gehakt



mrt 31, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor ppindakaas-gehakt

Hoofdgerecht uit de Goedkope en snelle keuken, Ingrediënten: Pond gehakt, rund of halfomhalf, bakboter, paar flinke eetlepels pindakaas (heel goedkope), sambal, ketjap manis zout, peper, knoflook, paneermeel Lees verder »

haringtompouce

Voorgerecht uit de Franse keuken, Ingrediënten: 2 nieuwe haringen asperges (groene of witte of beide) zalmeitjes creme fraiche sprietjes bieslook mierikswortel (potje) citroensap peper zout Lees verder »

Lekkere Recepten

  • tahoespiesjes met pindasaustahoespiesjes met pindasausVegetarisch, Ingrediënten: 1 citroen 1 dl ketjap manis 1/2 eetlepel sambal oelek 1 blok tahoe (500 gr) 1 kleine groene paprika 1 kleine rode paprika 3 eetlepels olie 1/2 potje satesaus […]
  • Pangsit gorengPangsit gorengBijgerecht uit de Indonesische keuken, Ingrediënten: 1 kg gehakt h.o.h 3 uitgeperste teentjes knoflook 1 ui ( heel fijn gesneden ) 2 eetl. gemalen kokos, flinke scheut ketjap manis zout/ […]
  • Pangsit GorengPangsit GorengVoorgerecht uit de Indonesische keuken, Ingrediënten: Loempiavellen van rijstmeel, 250 gr gehakt(rund of HoH), paar takjes selderij, 1 teentje knoflook, 1 dunne prei, vingerkootje gember, […]
  • Pittige Bladerdeeghapjes.Pittige Bladerdeeghapjes.Buffet, Ingrediënten: 5 blaadje(s) bladerdeeg (diepvries) 50 gram prei 120 gram garnalen (blik) 1 stuk(s) eieren 100 gram gehakt (half om half) 2 theelepel(s) sambal oelek 0.50 […]
  • Babi PangangBabi PangangHoofdgerecht uit de Chinese keuken, Ingrediënten: 4 ons kipfilet 1 doosje champignons 1 pot atjar tjampoer van conimex 1 fles chilisaus van Calvé 1 theelepeltje sambal 1 scheut ketjap […]
  • borrelworstjes a la carteborrelworstjes a la carteBorrelhapjes uit de Goedkope en snelle keuken, Ingrediënten: 1 blik party knaks van unox 1a2 knoflookteentjes 2 eetl ketjap manis 1/2 eetl tomaten ketjep 1tl paprikapoeder 1tl sambal 1/2tl […]
  • Cheddar-HazelnootcrackersCheddar-HazelnootcrackersBuffet uit de Engelse keuken, Ingrediënten: 125 gr Cheddar kaas, geraspt 100 gr koude boter 125 gr bloem 75 gr gedopte hazelnoten, fijngehakt 1 eetl uitgeperste knoflook zout en witte […]
  • Romige tonijn met doperwten en muffinsRomige tonijn met doperwten en muffinsLunch/Brunch uit de Belgische keuken, Ingrediënten: -2 el plantaardige olie -3 el bloem -mespuntje zout en witte peper naar smaak -1 laurierblad -1/2 liter magere melk -1 th lepel droge […]

Comments are closed.