Warme canapé met brie en zongedroogde tomaatjes



mrt 31, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Warme canapé met brie en zongedroogde tomaatjes

Borrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: 75 g brie, 35 g boter, 1/2 ciabattabrood of stokbrood, 1 takje tijm, 3 zongedroogde tomaten, 1 el pijnboompitjes, olijfolie en zwarte peper. Lees verder »

spinazie flapje met ei

Vegetarisch uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 1 pak spinazie alacream (ingevroren blokjes) 1pakje bladerdeeg 2 eieren Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Grieks Kaaspasteitje (Tyropita)Grieks Kaaspasteitje (Tyropita)Voorgerecht uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 1 pakje bladerdeeg Boter of olie (voor de bakplaat) 400 gr Feta of Deense witte kaas 2 á 3 zongedroogde tomaatjes in olijfolie (uit laten […]
  • hapjes op z’n Griekshapjes op z’n GrieksVoorgerecht uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 180 g fetakaas, half glas olijfolie, 10 ontpitte groene olijven, 10 ontpitte zwarte olijven, 1 kleine peper, 1 lookteentje, 1 bruin […]
  • AardappelcroquettenAardappelcroquettenBorrelhapjes uit de Russische keuken, Ingrediënten: 1 kg aardappelen, gekookt en geschild 5 eetl (zure) room zout zwarte peper snuf cayennepeper 1 theel knoflook, uitgeperst 2 eierdooiers, […]
  • Warme Troostende melk.Warme Troostende melk.Dranken, Ingrediënten: Melk, Cognac, Rum Lees verder » paprikarolletjes met geitenkaasBorrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: 2 rode paprika′s, 1/2 citroen, 150 gr. zachte […]
  • zalmhapjezalmhapjeTussendoortje uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 500 g krielaardappeltjes 2 eetlepels olijfolie zeezout peper 1 lepel verse … Lees verder » chocolade muffinsLunch/Brunch, […]
  • Kaas met ham gebakkenKaas met ham gebakkenLunch/Brunch uit de Belgische keuken, Ingrediënten: -4 plakken ham (elk 100 g) -8 plakken kaas (elk 80 g) -8 el melk -zout en peper -2 eieren -40 g broodkruim en 40 g boter Lees verder » […]
  • Garnalen pasteitjesGarnalen pasteitjesVoorgerecht uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 200 g Hollandse garnalen 35 g boter 35 g bloem 1/2 dl witte wijn 1/2 dl slagroom 2 1/2 dl visbouillon 2 eetlepels kappertjes 4 […]
  • PestohapjePestohapjeBorrelhapjes, Ingrediënten: *50 gram basilicumblaadjes.*50 gram geroosterde pijnboompitten.*50 gram parmezaanse kaas, geraspt.*3 gepelde teentjes knoflook.*ongeveer 1 dl olijfolie.*1 vers […]

Comments are closed.