Amerikaanse kaastaart



Okt 28, 2012   //   by bezoeker   //   Desserten  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Amerikaanse kaastaart
…Giet de vulling op de cornflakesbodem en strijk de bovenkant glad. Zet drie uur in de koelkast. Versier de taart met druiven of partjes perzik. mail dit recept naar een vriend o

Lekkere Recepten

  • PlattekaastaartPlattekaastaart...doen en alles goed mengen. Giet het mengsel op de bodem. Zet alles in de koelkast en wacht een dag. Klaar is kees of de taart dan toch mail dit recept naar een vriend of vriendin...
  • Groente-kaastaartGroente-kaastaart...de soepgroenten. - Schenk het kaasmengsel erover. Bestrooi met pijnboompitten. Schakel de magnetron op 300 watt en bak de taart in 20 min gaar. mail dit recept naar een […]
  • AardbeientaartAardbeientaart...Het geheel over de bodem verdelen en de taar in het midden van de oven circa 30 min. bakken. Met een sate-prikker controleren of de taart gaar is. mail dit recept naar een […]
  • SchuimijstaartSchuimijstaart...alum. folie 1 dag in de diepvries houden voor gebruik ca. half uur uit de vriezer Je kunt de taart bekleden met fondant, dit dan weer in vriezen. mail dit recept naar een […]
  • WorteltaartWorteltaart...springvorm in met boter en giet er het deeg in. Zet de taart 40 minuten in de oven. Laat ze afkoelen in de vorm. Haal...de taart uit de vorm en snij ze in stukken. mail dit […]
  • Exotische fruittaartExotische fruittaart...en laat het in de koelkast minstens 3 uur opstijven. Verdeel het tropische fruit over de bovenkant van de taart en verwijder de rand van de springvorm. mail dit […]
  • FrambozentaartFrambozentaart...stijf en voeg al kloppend beetje voor beetje de poedersuiker toe. Verdeel het eiwitschuim over de frambozen. Bak de taart nog ca. 30 minuten in de oven. mail dit recept […]
  • DobostaartDobostaart...het beste een dag of twee laten staan voordat u het serveert. De smaak trekt dan goed in de taart Voorbereidingstijd: 55-60 minuten Baktijd: 40 minuten Voor 12 personen mail […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.