ANANAS DIPSAUS



mrt 31, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor ANANAS DIPSAUS

Sauzen/dressings uit de Multi-culturele keuken, Ingrediënten: 115 g roomkaas – 2 e mayonaise – 2 e fruitchutney – 150 g fijn gemaakte ananas – zout en cayennepeper naar smaak Lees verder »

vruchtenmoes

Anders uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: – appel – peer – perzik Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Kruiden nasi gehaktballetjesKruiden nasi gehaktballetjesBijgerecht uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 300 gram gehakt, zakjes nasi-kruiden en ketjap manis. Lees verder » Speciaal SausSauzen/dressings uit de Andere keuken, Ingrediënten: […]
  • BORRELHAPJES EN AMUSESBORRELHAPJES EN AMUSESBorrelhapjes Lees verder » Mexicaanse dipsausSauzen/dressings uit de Mexicaanse keuken, Ingrediënten: 1eetlepel azijn-3theelepels bruine suiker-1theelepel chilisaus-1eetlepel gehakte […]
  • Hartige bladerdeeghapjesHartige bladerdeeghapjesBorrelhapjes, Ingrediënten: 2 plakjes roomboterbladerdeeg (diepvries) - 4 plakjes rauwe ham - 1 eierdooier Lees verder » Romige kerriesausSauzen/dressings uit de Chinese keuken, […]
  • Bladerdeeg gehakthapjesBladerdeeg gehakthapjesIngrediënten: 1 kleine prei (250 gram), 500 gram gehakt knoflook (1 groot teentje of 2 kleine) peper zout chilipoeder naar smaak 12 bladerdeeg blad Lees verder » Yoghurtdipsaus uit […]
  • FetahapjesFetahapjesBorrelhapjes, Ingrediënten: 200 g fetakaas 200 g spinazie 8 uien, pijpuitjes 1 cl olijfolie (extra vierge) peper Lees verder » TonijndipSauzen/dressings uit de Nederlandse keuken, […]
  • Een exclusief gevuld eitje wat in de jaren 70 in was, even aEen exclusief gevuld eitje wat in de jaren 70 in was, even aBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 12 scharreleieren 3-4 el mayonaise Ca. 30 gram roomboter. Romige … Lees verder » Duiveltjes te paardAnders, Ingrediënten: 8 plakjes […]
  • bladerdeeg-gehakthapjesbladerdeeg-gehakthapjesBorrelhapjes uit de Goedkope en snelle keuken, Ingrediënten: Gehakt (aangemaakt naar eigen smaak) bladerdeeg Lees verder » Kwarksausje Met Groene KruidenSauzen/dressings uit de Slanke […]
  • Kruidendip.Kruidendip.Sauzen/dressings uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 4eetlepels kwark-zout-witte peper-uienpoeder-4eetlepels room-4eetlepels fijngehakte peterselie,bieslook,kervel en dille. Lees verder […]

Comments are closed.