Feestelijk borrelhapje voor iedere gelegenheid



feb 8, 2013   //   by DSK   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Borrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 200 gr. gehakt, half om half 1 ei 30 gr. beschuiten, verkruimeld 1 EL. verse bieslook 1 EL. verse peterselie 1/2 tl. sambal halve rookworst 12 … Lees verder »


Crostini met kippenlevertjes

Voorgerecht uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 250 gram kippenlevertjes, 50 gram boter, 5 salieblaadjes, zout, 1 el. rode wijnazijn, 2 el. gehakte peterselie, 8 sneetjes stokbrood, 1 a 2 el. olijfolie, 1 teentje … Lees verder »

Wat is uw mening?

Ververs afbeelding
*

Adverteer hier!


Menukaart

  • Desserten
  • Hapjes
  • Hoofdgerechten
  • Salades
  • Soep

ReceptRecept op Facebook

Laatste Twits

  • The RSS feed for this twitter account is not loadable for the moment.
  • Powered by: Website Design Companies

Follow @ReceptReceptnl on twitter.

Open vacatures