hamhapje 1



Feb 28, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Borrelhapjes, Ingrediënten: 1 plak landrauchschinken(ca. 1 cm dik,225 gram) 2 grote bolletjes gember, 16 partjes mandarijn (blik) tube mayonaise, 2 takjes peterselie Lees verder »


erwtentimbaaltjes met paprikasaus

Vegetarisch uit de Engelse keuken, Ingrediënten: Voor de timbaaltjes: 300 gr jonge, ongedopte erwten (gedopt 150 gr) 2 eieren 1 ? dl room msp suiker ? theel zout ? theel kerriepoeder Voor de paprikasaus: 30 gr … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Kippenhapjes met gemberAnders uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 700 g kippenfilet (zonder vel of been) in grote stukken - 4 eetlepels (donkere) sojasaus - 2 eetlepels sake - 1 eetlepel fijne kristalsuiker - […]
  • Bladerdeeg-kaashapje.Borrelhapjes, Ingrediënten: Bladerdeeg (10 velletjes) 2 el zongedroogde tomatenpasta jonge of jong belegen kaas, voor iedere plak een blokje klein uitje knoflookpoeder. Lees verder » […]
  • InktvisslaatjeBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 300 gr kleine inktvisjes 1 teentje knoflook 1 sjalotje 1/2 rode paprika 1/2 groene paprika 1 worteltje 3 eetl olijfolie 1 limoen peper en […]
  • kip-tomaatspiesjesBorrelhapjes, Ingrediënten: 2 tl sesamzaad, 125 gram kipfilet fume(gerookt), 4 eetlepels exotic sauce (heinz), 16 cerry tomaatjes, 8 sateprikkers Lees verder » Kreeftcoupe met […]
  • KoninginnehapjeFeestmaaltijd uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 1kip,500gr gehakt,4 eieren,100 gr paneermeel,2 dl room,1dl fruitige witte wijn, 250 gr champingons,150 gr oesterzwammen,1 […]
  • Komkommer-ZalmhapjesBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: -4 komkommers (zoete) in dikke schijfjes gesneden -250 g roomkaas -200 g zalm uit blik -1 eetlepel zure room -1 eetlepel mayonaise -2 th […]
  • gevulde augurken.Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 5 grote augurken, 15 gevulde olijven, ′n eetl. fijn gesneden zure paprika ( uit potje), 100 gr. in dunne reepjes gesneden salami, 1 […]
  • Zalm TartareBorrelhapjes uit de Slanke keuken, Ingrediënten: 250 gr verse zalmfilet, zonder vel 1 kleine rode ui, fijngehakt 3 eetl 1 theel walnotenolie * 5 eetl kappertjes, afgespoeld en uitgelekt […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.