Sinaasappel-Milkshake.



mrt 28, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reacties uitgeschakeld voor Sinaasappel-Milkshake.

Dranken, Ingrediënten: Melk Lees verder »

Canape Met Zeeschelpen

Voorgerecht uit de Franse keuken, Ingrediënten: 2 plakjes bladerdeeg 1 eidooier, losgeklopt 20 gr boter 1 struikje witlof, in stukjes gesneden 1 theelepel suiker sap van 1 citroen zout, peper 3 eetlepels creme … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • gevulde championsgevulde championsBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 24 Grote champions,100gr boter,3 el fijn gehakte kruiden als bieslook,peterselie,kervel circa 2 el,paar druppels citroensap,zout en […]
  • Spinaziehapjes in bladerdeegSpinaziehapjes in bladerdeegBorrelhapjes uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 300 gram fetakaas - 500 gram diepvries bladerdeeg - pak diepvries spinazie a 400 gram - 3 voorjaarsuien of bosuitjes - zout en peper - 2 a […]
  • Forel-avocadomousseForel-avocadomousseBorrelhapjes, Ingrediënten: 3 blaadjes gelatine 1 dl melk zout en peper 250 gr gerookte forelfilet 2 dl slagroom limoen- of citroensap 2 avocado`s partjes limoen of citroen Lees verder » […]
  • champignons a la grecquechampignons a la grecqueBorrelhapjes uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 400 gr champignons 4 eetl olijfolie 1 ui peper zout 1 teentje knoflook sap van een 1/2 citroen glaasje witte wijn 2 eetl […]
  • vegetarische borrelhapjesvegetarische borrelhapjesBorrelhapjes uit de Vegetarische keuken, Ingrediënten: Notendip: 100 gram schimmelkaas 4 el melk 2 el creme fraiche 50 gram gepelde hazelnoten 2 el citroensap een stukje onbespoten […]
  • Mango Ijsthee.Mango Ijsthee.Dranken, Ingrediënten: Thee, Vruchtensap Lees verder » Gemarineerde LamskebabBBQ/Fondue uit de Turkse keuken, Ingrediënten: 500 gr in grote stukken gesneden plakken lamsbout een takje […]
  • Kip Tandoori Met MuntyoghurtKip Tandoori Met MuntyoghurtBorrelhapjes uit de Indiase keuken, Ingrediënten: 1,5 kg kip,sap van halve citroen,1/2 theelepel zout,1/4 theelepel kardamonzaad,2 theelepels komijnzaad,1 theelepel venkelzaad,3 theelepels […]
  • bladerdeeghapje met ham en roomkaasbladerdeeghapje met ham en roomkaasLunch/Brunch, Ingrediënten: 6 plakjes diepvries bladerdeeg - kleine ui - 2 eetlepels fijngehakte peterselie - 100 gram gekookte achterham - 1 ei … Lees verder » Toast met pate van gerookte […]

Comments are closed.