Tapas: Bladerdeeghapje met chorizo



Nov 30, 2012   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Borrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 225 gr. bladerdeeg, ontdooid ; 100 gr. chorizo, in stukjes ; 50 gr. geraspte kaas (elke harde kaas is geschikt, maar het beste resltaat geeft een milde soort, omdat de … Lees verder »


gevulde champignons

Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: Kastanje champignons 1 pakje boursin lente-uitjes geraspte kaas Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Gorgonzola Cheese SnacksBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 1 kopje Gorgonzola (of een andere soort blauwe schimmelkaas) 8 EL boter 1 1/2 kopje bloem 1/4 TL zout 1/2 kopje walnoten in kleine […]
  • tapasTussendoortje uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 2 blikjes sadientjes. moyonaise. 1 gekookte aardappel (van de anderedag) theelepeltje sambal. half gesnipperd uitje. Lees verder » […]
  • LahmachunBrood uit de Turkse keuken, Ingrediënten: 250 ml lauw water30 ml olijfolie5 gr zout10 ml honing450 gr witbroodmeel5 gr gistVulling:1 kleine gesnipperde ui15 ml olijfolie5 gr milde […]
  • Kaasflan met tomaat en olijvenBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 6 eieren 1 dl gezeefde tomaten (uit een pak) 150 g geraspte belegen kaas 2 eetl.fijngehakte … Lees verder » Garnalen-RellenosBorrelhapjes […]
  • Albondigas pittige gehaktballetjesHoofdgerecht uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: * 400 gr mager lamsgehakt * 1 ei * 3 geperst teentjes knoflook * 4 eetlepels fijngesneden peterselie * 1/2 theelepel nootmuskaat * naar […]
  • Dim sum hapjesBorrelhapjes uit de Chinese keuken, Ingrediënten: 100 g kipgehakt 1 theelepel geraspte gemberwortel 1 lente-ui 1 mespuntje vijfkruidenpoeder peper zout 3 wontonvelletjes 2 lepels […]
  • hartige zalmtaart met kruidenkaasLunch/Brunch uit de Franse keuken, Ingrediënten: *5 plakjes bladerdeeg *groot blik zalm (of 2 kleine blikjes) *doos kruidenkaas (bv boursin,groot} *3 tot 4 eieren *pakje slagroom *zakje […]
  • BladerdeeghapjeHoofdgerecht uit de Franse keuken, Ingrediënten: Vierkante plakjes bladerdeeg Verse of diepvries spinazie beetje room zalmfilets Lees verder » Oude kaas-/truffelkroketjesBorrelhapjes, […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.